Prenosné Auto, Klimatizácia, Mini Ventilátor Stolný Ventilátor Vyparovaním Obehové Čerpadlo Zvlhčovača Tichý Chladič Vzduchu Pre Auto Office Spálne

€20.76

-21%

€26.28

Nový produkt

1 položky

Štítky: odpadky tabuľka, diaľkové, klimatizácia, 12v, tabl, prenosné klimatizačné zariadenie 12v, mini stôl, roztomilý koša, 12v klimatizácia 12v, roztomilý odpadky, zima, klimatizácia, 12v, smetisko tabuľka.

Prenosné klimatizačné zariadenie Mini Ventilátor Stolný Ventilátor Vyparovaním Obehové čerpadlo Zvlhčovača Tichý Chladič Vzduchu pre Office Obývacia Izba, Spálňa

Funkcie: Vylepšená verzia: vzduchu chladič je navrhnutý tak, aby lepšie prispôsobiť na ergonómiu a je na základe predchádzajúcich produktov, takže vetranie rozsah je veľký.Tento mini klimatizácia ventilátor má tri integrované zvlhčovače, chladiče a čističe vzduchu, takže si nemusíte zakúpiť zvlhčovač vzduchu alebo čistička len s jedným ventilátorom.Nielen ušetriť peniaze a priestor, ale aj hodnotu za peniaze!Prevádzka je jednoduchá a vzduchu chladič je jednoduché použitie.Nový vzduchu chladič zlepšuje úniku vody problém a je bezpečnejšie.

Tiché práce a smart vzduchu chladič: Aj v silnej režim, úroveň hluku 35 DB, aby ste ju mohli používať bezpečne, bez toho, narušený spánok, čítanie alebo prácu.Upozornenie: Keď spí, odporúčame používať prvý alebo druhý prevodový vietor režime, a tretí prevodový vietor je silnejší, než obvykle, takže prosím na vedomie, že budete počuť mierny zvuk.Okrem toho, vzhľadom na inteligentné funkcie, keď je nádrž na vodu je použitý, bude automaticky zastaviť chladného vzduchu režim a použiť ho ako normálny fanúšik.Po pridaní vody, chladič, môžu byť znovu použité.

Jednoduché ovládanie: Prijať jednoduché-na-zobraziť tlačidlo typy pre rýchle reakcie a jednoduché ovládanie.Najprv pridať vody a ľadu na vodu.Po zapnutí napájania, stlačte vypínač napájania na spustenie pracovnej plochy ventilátor, a potom stlačte vietor úprava zapnite ho upraviť veternej energie na plochu ventilátora.Keď sa voda vo vodnej nádrži je použitý, chladný vzduch, režim sa automaticky zastaví a byť použitý ako normálny fanúšik.Poskytuje nielen vlhkej miestnosti, ale tiež chráni chladiaci ventilátor.Po pridaní vody, chladič, môžu byť znovu použité.

Kompaktný dizajn s USB kábel: Kompaktná veľkosť, žiadny priestor zamestnanie, vysoko prenosné, ľahko sa prenáša, úspora miesta!To môže byť použitá v rôznych situáciách, ako sú domáce, kancelárske a spálňa.Môžete jednoducho pripojte priložený USB kábel do USB (5v, 2A), napájací port.Napríklad, môžete ho použiť pri používaní elektrickej zásuvky, PC, adaptér, atď.ľahko výkon ventilátora.

Vyčistite filter pravidelne: ①After ventilátor zastaví ho vypnite, odpojte kábel USB, a vypustite vodu vo vodnej nádrži. ②Invert tento micro klimatizácia a otvorte spodný kryt. ③ Odstrániť filter a opláchnite vodou. (Pretože filter je vyrobená z mäkkej bavlny, prosím, nepoužívajte silné vody na čistenie, keď umývanie s vodou.)

Popis:

1. Vzduchu chladič má tri funkcie chladenia, zvlhčovanie a čistenie vzduchu a rýchlosť vetra možné nastaviť tri rýchlosti.

2. Vstavaný 7-farebné LED svetla, ktoré môžu byť použité ako nočné svetlo, keď spí v noci.

3. Použitie proces je tichý, chladenie a ochrany životného prostredia; neobsahuje freóny.

4. Vstavaná nádrž na vodu, akonáhle vyplní, a to môže byť používaný nepretržite po dobu 8 hodín.

5. Nabíjanie pomocou pripojenia USB alebo AC napájanie; USB dĺžka kábla: 150 cm.

6. Miesto použitia: kancelária, domov, obývacia izba, kuchyňa, spálňa, kúpeľňa a domov oblasti stavebníctva, atď.

Špecifikácia:

Materiál: ABS materiálu

Veľkosť produktu: o 14.5 * 14.5 * 18.2 cm/5.71*5.71*7.17 palec

Práca hodnotiť: 6-15W

Pracovné napätie: 2A

Vstupné napätie: 5V

Farbu, veľkosť: 16 * 16 * 22 cm/6.30*6.30*8.66 palec

Balenie Zoznam:

Vzduch Chladnejší * 1

USB Kábel * 1

Príručka * 1

Názov Značky Ai AUTO ZÁBAVA
Položka Šírka 0.0inch
Napätie 12V
Moc 10W
Položka Výška 0.0inch
Názov Modelu Chladič Vzduchu
Položka Hmotnosť 1.0kg
Externé Testovanie Certifikácia ce
Špeciálne Funkcie chladenie zvlhčovanie vzduchu čistenie
Druh Materiálu ABS materiálu
Prepnúť Typ LCD Prepínač
Položka Dĺžka 0.0inch
Položka Priemer 0.0inch

Súvisiace produkty