Záhradné Kovové Mreže, Stožiare,-Tvarované Rastlín Mreže pre KUTILOV, Črepníkové Popínavé Rastliny Podporu, Kvet Zeleniny Rose Viniča

€8.32

-20%

€10.41

Nový produkt

1 položky

Štítky: záhradné stožiare, , rastlina tutor, kvet stožiare, , plot na záhrade plastové, orchidea podporu, rastlina vklad, záhrada podporu, stúpanie rastlín, rastlina podporu mreže, fenc.

ROBUSTNÝ & DEKOR: rastlina arch black mreže, je zvarená s hrubé drôty a je architektonické štruktúry, ktorá je odolná a pevná;

Vhodné pre rôzne rastliny: kovové záhradné pot stojí poskytovať podporu pre malé kvetináče a mnoho popínavé rastliny, ako napríklad brečtan, ruže, klemati, Jasminum, cubero, atď.

Antikorózne materiálu: stožiare, kovové mreže rám je vyrobený zo železa a zaobchádzať s anti-hrdzu náter, tak to môže byť použitý pre vonkajšie a vnútorné dekorácie ako rastlina mriežka.

Jednoduché použitie: Tento okrasnej záhrady, horolezec mriežky len musí byť prilepený na zemi alebo pevné blízkosti stenu, plot alebo kvetináč.Opravy v mieste, oprava a upevnite svoje horolezecké rastlín na podporu rám/plot/hromadu.

1. Najlepší spôsob, ako zobraziť a podporovať vaše rastliny viniča.

2. Pomocou obmedzené schopnosti a spoločných nástrojov, inštalácia je rýchle a pohodlné.

3. Veľmi robustná, dlhá životnosť, lepšie ako drevené výrobky.

4. Veľmi vhodný na podporu pestovania rastlín lezenie cez zamotaniu (ako Clematism, Pion Kvet, pupenec, a Kráľovská Slivka Katedrála Bell)

5. Pridať zaujímavých funkcií pre vašu záhradu na stenu, plot alebo sn.

Farba: Čierna

Materiál: Železo

Veľkosť: 30*45 cm

Obsah Balenia:

1 * Lezenie viniča kvetina stand

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty