TiOODRE M16 GPS Tachometer Head Up Display GPS HUD Meradlá Windsheild Projektor HUD Head Up display Auto Elektroniky Vozidla

€18.61

-31%

€27.36

Nový produkt

1 položky

Štítky: strava gps tachometer, gps rýchlosť tachometra, m16 vodné pištole, auto displej hud, auto obd2 kábel, gps tachometer univerzálny, auto headli, f obd2 rozchod, auto hud, audi obd2 rozchod.

Funkcie:

Univerzálny

Môže zobrazovať mnoho parametrov v rovnakom čase, AKO je rýchlosť, OTÁČKY, teplotu vody, napätie, okamžitá spotreba paliva, priemerná spotreba paliva, kilometre, shift pripomienku,únava, nízke napätie, vysoká teplota vody alarm, atď

Viac režimami displeja

Jedno-tlačidlo na prepínanie z viacerých obrazoviek.Manuálne nastavenie zobrazí jazdy údaje, ktoré potrebujete, tlačidlo prevádzke, je vhodné, môžete si prepnúť režim, ktorý chcete.

Presné a jednoduché ovládanie

Napájaný nabíjací kábel do auta(za Predpokladu), plug and play, nie profesionálne potreby inštalácie.S GPS a technológií pre výpočet rýchlosti, to je presné.

Integrovaný dizajn

Integrovaný dizajn displeja a tieňovanie, blokujú nadmerné svetlo head-up displej, takže počas jazdy v noci pohodlné.Obojsmerné rozhranie, môžete si vybrať, ktorý z nich chcete pripojiť, a aby elektroinštalácie pohodlnejšie.

Špecifikácie:

Typ položky: Head Up Display

Materiál: ABS

Farba: Čierna

Množstvo: 1 sada

Typ obrazovky: LED

Veľkosť displeja: 3,5 palcový

Položka Veľkosť: 9*5.5*3 cm/3.54*2.16*1.18 palec(L*W*H)

Hmotnosť balenia: 180 g/6.35 oz

Package:

1*Head Up Display

1*GPS Kábla

1*protišmyková Podložka

1*Reflexné Fólie

1*Inštrukcie(Angličtina)

1*Balenie Box

Názov Značky TiOODRE
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty