NINESTARS Smart Koša IPX3 Nepremokavé Snímač Pohybu Auto Tesnenie LED Indukčné Kryt Koša 7L Ashcan Zberných nádob

€82.23

Nový produkt

1 položky

Štítky: odpadky taška obklady, zrekonštruovaný lisom, lisom práce, senzor koša, deerma xiao, bin senzor, bin xiao, odpadky xiao, 15 l vedro, smart koša.

Popis:

Ste stále s použitím týchto top-otvorené popolnice?Cítite sa často vadí vystavených odpadky?Bojíš sa o bakteriálnej infekcie pri používaní týchto strane-lisované alebo nohy stupňovito popolnice?Možno by ste mali upgrade vašej domácnosti popolnice.Naše inteligentné indukčné odpadky môže by mohli zasiahnuť na mieste, ktoré by mohli otvárať automaticky, keď zistí, pohybu a takmer automaticky po 3s bez detekcie.V rovnakom čase, to je silné tesnenie výkon pomôcť odstrániť zápach, takže vaša vzduchu v miestnosti čerstvé a hygienické.Stačí získať jeden domov na pomoc si odhadzovať odpadky pohodlne a váš izba prostredie čisté.

Hlavné funkcie:

- Premium materiál :

Hlavne vyrobené z eko-šetrné ABS materiál, bezpečné použitie, tento inteligentný odpadky možno je krajšie a trvanlivé.

- Inteligentné indukčné technológie :

Zabudovaný citlivý infračervený senzor, automaticky otvoriť v úrovni 0,3 s, keď zistí, pohybu.A mohol by tiež blízko automaticky vstúpi do pohotovostného režimu po 3s bez detekcie, skôr energeticky úsporné.

- Nastaviteľné snímanie vzdialenosť :

Jeho vzdialenosť snímania je nastaviteľná pre splnenie rôznych potrieb priaznivo.Môžete nastaviť snímanie vzdialenosti od 6typ do 30 cm.

- Vodotesné prevedenie :

Funkcie IPX3 nepremokavé stupňa, čo znamená, že je aj dobrý výkon aj vo vlhkom prostredí, najmä pre kúpeľne, práčovne, a pod.

- Napájanie :

To je napájaný 2 ks AA batérií (nie sú súčasťou).Na 2 ks AA batérií, ktoré by mohli poskytnúť pracovný čas viac ako 6 mesiacov, ak to funguje asi 20 krát za deň.

Rozmery a Hmotnosť hmotnosť Výrobku 0.8000 kg hmotnosť balenia 1.2500 kg rozmer Výrobku(L x W x H) 23.00 x 15.00 x 31.00 cm / 9.06 x 5.91 x 12.2 cm Veľkosť balenia(L x W x H) 27.80 x 18.70 x 35.00 cm / 10.94 x 7.36 x 13.78 cm Obsah balenia Obsah balenia: 1 x Odpadky Môže

Názov Značky OLOEY
Číslo Modelu 7L Nepremokavé Inteligentné Odpadky Môže 0.3 s Automatickým Indukcie

Súvisiace produkty