Umelé Prírody Módne Magnetické Riasy Auta Falošné Mihalnice Klipy

€2.65

-26%

€3.59

Nový produkt

1 položky

Štítky: rias linkovej, lamix magnetické mihalnice, lash noriek, HNKMP, daux magnetické mihalnice, lash palička, rias falošný, rias lepidla fólie, rias false, paraness magnetické mihalnice.

Popis

100% výkon zbrusu novej kvality!

Inštrukcie

1. Magnet je rias nad mihalnicami, magnet je B rias pod mihalnicami, ten s oblúkom na konci klipu, a klip bez arc 2. Opraviť mihalnice na polici, venovať pozornosť vnútornej strane mihalnice. 3. Priložte obrázok s základni mihalnicami, a potom ho nosiť so jeden klip.

Poznámka

1 pár = 4 kusy

Poznámky

V dôsledku rozdielov medzi jednotlivými obrazovkami, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Prosím, nevadí, vašu cenovú ponuku!Ďakujem.

Tento produkt zahŕňa

1 * Rias curler 2 * Mihalnice (2 páry)

Doprava

● Zabezpečíme dopravu za vás do 24 Hodín po zaplatení zúčtuje s výnimkou sviatkov. ● Vždy sme odoslať tovar na adresu, ktorú ste nám na PAYPAL na zaistenie bezpečnosti položky.Ak ste zmenili adresu, alebo chcete nám zaslať na inú adresu, prosím zmeniť na novú adresu keď platíte nás s PAYPAL, inak, sme nie je zodpovedná v prípade, ak sa balík stratí.

Platby

Dovozné Clá V prípade niektorých daň je splatná Po dodaní, je vašou povinnosťou plniť, že náklady a môže to spôsobiť oneskorenie dodávky plán a budete musieť vyzdvihnutie tovaru na colnom úrade.Obchodné Podmienky Tým, ponúkanie na tejto položky sa Kupujúci súhlasí, že všetky termíny a podmienky, ako sú uvedené v tomto zozname .uistite sa prosím, prečítať a súhlasiť so Všetkými eBay Podmienky pred ponúkania cien.Všetky obrázky sú ilustračné účely a Farby sa môže mierne líšiť.Náš obchod poslúcha všetky eBay Pravidlá a Zásady.

Reklamačný Poriadok

Ak chcete Vrátiť tovar, musíte kontaktovať nás a fotografovať položka jasne ukázať akékoľvek poškodenie alebo neobvyklé aspekty.Schválené vráti, bude predmetom kontroly na mieste.Tovar musí byť vrátený v pôvodnom stave so všetkými pôvodnom obale.Všetky prepravné a odovzdanie poplatky sú nevratné Návrat poštovné náklady, ktoré sú zodpovednosť kupujúci.Budeme pokrytie nákladov ak sa odoslanie náhradných/opravených položiek.Do 7 dní po obdržaní vašich produktov, sme sa ponúka bez ťažkostí 7 deň exchange/nahradiť, iba ak sú vaše položky, sa zistí chybný výrobcu.

Položka Druh Falošných Rias
Falošné Mihalnice Druh Prúžok Riasy
False Eyelashe Typ Full Strip Riasy
Falošných Rias Materiál Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu MZM6003
Počet Kusov Combo
Falošné Mihalnice Band Plastový Black Band
False Eyelashe Dĺžka 1 cm-1,5 cm

Súvisiace produkty