Flip PU Kožené puzdro Pre Nokia 4.2 Kryt S Držiteľom Karty Peňaženky Ochranné Puzdrá Pre Nokia 4.2 Nokia4.2

€3.27

Nový produkt

1 položky

Štítky: strúhadlo žltá, cyklistický dres maradona, telefón prípadoch kpop lg k10, prívesok kórejský creative, w204 zadné svetlo bývanie, star wars koláče fondant, prívesok kľúče krku jed, ako urobiť korzet pásky, prívesok keychain svetlé.

Hlavným Rysom 【Dar] vyzýva Postupujte podľa našej predajni a Ako naše Výrobky , Prekvapenie Darček zdarma

1-Dokonale dizajn a presne vhodný pre váš telefón

2-Luxusný Kožený Retro Móda Litch Vzor Peňaženky Štýl puzdro vyrobené zo 100% nových vysoko kvalitnej syntetickej kože a mäkkých tpu,veľmi odolná.

3-Presné výrezy zabezpečiť plný prístup na všetky porty, tlačidlá a funkcie telefónu.

4-Magnetické Fli p Kryt , Vhodné pre Každodenné použitie !Trvanlivé Syntetických Kožené Puzdro Kryt, jednoduché a módne !

5-Stojan Funkciu, Prípad pre voľné ruky, pohľad, a kreditné karty sloty pre nosenie vaše osobné potreby,Či dať telefón na plochu pre zobrazenie videá a filmy, alebo nosíte telefón vonku, v tomto prípade bude veľký výber.

FAQ

Otázka: Má podporu bezdrôtového nabíjania?

Odpoveď: Dobrý deň, Ďakujeme vám za vašu pozornosť na naše výrobku, v tomto prípade môže pracovať s bezdrôtové nabíjanie pre pôvodný Kábel.Vďaka

Otázka: Ako som voľbou číslo modelu?

Odpoveď: Dobrý deň , Ďakujeme za vašu pozornosť na náš produkt, pre tento záznam , sme zoznam mnohých model čísla na výber ,u môže kliknite na model, číslo mapy ako vaše telefónne číslo modelu hrať objednávky.

Otázka: Koľko deň sme dostali po hranie objednávky ?

Odpoveď: Ako obvykle , po u hrať objednávky , budeme loď ju do 3 pracovných dní , Rôzne krajiny, rôzne prepravné čas , väčšinou dodacia lehota je 15-45 pracovných dní .

Viac Farieb K Dispozícii

Značka Príbeh

Shenzhen Tuke Technology Co., Ltd sa špecializuje na 3C mobilné telefóny, príslušenstvo produkty a naše Vlastné Značky "TUKE" od roku 2016.Sme sú zamerané na poskytovanie používateľov s viac profesionálne, kvalitné príslušenstvo.Naše Výrobky boli predávané na globálne .sme cieľom je poskytnúť ďalšie vynikajúce tovaru a kvalitné služby všetkým zákazníkom, Vaša spokojnosť je najlepším povzbudením pre nás.Ste Vítaní Na Vyšetrovanie Alebo Navštívte Náš Obchod.

Funkcie Litch Vzor Kožené Puzdro Flip
Druh Flip Case
Kompatibilné Značky Nokia
Funkcia Anti-knock
Názov Značky TUKE
Maloobchodnom Balení Áno
Dizajn Firmu
Veľkosť Celular Fundas

Súvisiace produkty