Hodiť Vankúš Abecedy Vankúš Vankúš Bavlnené Obliečky na Vankúš Štvorcový pre Domáce rozkladacia Pohovka Dekor 45x45cm, 1pcs

€1.44

-50%

€2.88

Nový produkt

1 položky

Štítky: tašky 20kilos transparentné, šaty moderný party žena, háčkované hračky pre psa doggies, kavitácia peeling 2 in1, detailný obrázok konosuba, auto svetlometu žiarovky 12 v, golier pletená malý pes, bábiky mymy mesto dovolenka, kavitácia prenosné 40 k.

Vintage Hodiť Vankúš Štvorcový Vankúš Vankúš Bavlnené Obliečky na Vankúš Štvorcový pre Domáce rozkladacia Pohovka Dekor 45x45cm, 1pcs Špecifikácie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitný Materiál: Ľan Tvar: Štvorec Veľkosti: 45*45 cm Typ: Vankúš Ideálne pre miestnosti,auto, posteľou ,obývacia izba,ect.Ideálne pre ich uvedenie na pohovke alebo v posteli vytvoriť confortable prostredie.Skrytý zips dizajn, Trezor na pranie v práčke.Prosím, nechajte mierne odchýlky pre farbu a merania!prosím pochopenie, vďaka!Farba: Dizajn je len na jednej strane, farba zadná strana je béžová, nie čisto biele.Balík obsahuje: 1PCS Vankúš (Vankúš vnútorného nie je súčasťou) Upozornenie: Farby sa môžu líšiť na rôznych monitoroch.Zvyčajne skutočná farba je trošku tmavšia ako na obrázku.Ručné meranie Prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiely, vďaka za pochopenie .O Drop Shipping: Oznámenie/ O : Drop Shipping, Môžeme ponúknuť Drop Shipping Služieb, 1)nie je obmedzené zásoby na splnenie objednávky na dennej báze , 2)hromadne CSV drop shipping , 3)Pre USA,AU,CA,UK, Epacket je k dispozícii , 4)Rýchle dodanie do 48 Hodín, 5)Žiadne faktúrou alebo pokladničným zahrnuté, Priateľ, ak chcete robiť celý predaj alebo drop shipping , pls, neváhajte nás kontaktovať.Mohli by sme označiť balík ako DARČEK a vyhlásiť nižšiu cenu pre vás.O Zásielke: 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 50 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka.Návrat & Vrátenie peňazí: Návrat/Vrátenie peňazí je prijatá do 7 dní.Aby sa zabránilo dodanie stratené, vrátiť by mali byť usporiadané podľa registra letecky.Prepravné poplatky návrat by sa mal hradí kupujúci.Prosím, aby sa položky zostať v pôvodnom stave, ak to nesedí na vás, prijímame len na poškodené položky.O Spätnej väzby: Ak ste dostali váš spokojný zdrojov, prosím, daj mi 100% ideálny 5 hviezdičiek skóre pre našich produktov a služieb.Som ocenia.Ak nie ste spokojní so svojím nákupom akéhokoľvek dôvodu, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo vykonať podrobné hodnotenie .Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovaní tu.Ďakujeme!Verím, že dobrá komunikácia môže vyriešiť všetky problémy a prinášajú nám dobré priateľstvo.

Štýl Obyčajný
Tvar Námestie
Použitie gauč
Číslo Modelu 0003
Materiál Bielizeň / Bavlna
Vzor Typ List
Vzor TLAČENÉ
Názov Značky Venkaite
Technics Ručné

Súvisiace produkty