UHF samica konektor test hlavu, konektor pre Motorola GP88S GP2000 GP328 rádio

€2.42

-39%

€4.03

Nový produkt

1 položky

Štítky: dashboard wrangler, bluetooth, fm rádio, miestne rádio, din 2 rádio test, sieťový kábel test professional, eletronica test kit, fiat test rádio, rádio tester 12v, fm rádio, portabl rádio.

1* Konektor

O Platby:

1 akceptujeme platby z Tapetujem.sk prijať Escrow/ Kreditnej karty/ / Peniaze Booker !ako Visa,WebMoney (ďalej len WM), TT migrantmi, Western Union, Qiwi peňaženky, Brazília Boleto a tak ďalej.

2 kontaktujte nás, ak máte problémy alebo je potrebné zmeniť cenu pred platby,Vďaka

O prepravnej:

1 Máme loď na Alixpress adresu LEN.Prosím, kontaktujte nás pred shippment ak potrebujete, ak chcete zmeniť svoju adresu/telefónne číslo/Post číslo.Budeme loď po confirme vašej adresy.

2, zabezpečíme vám tovar pre vás do 1-3 pracovných dní nomally.Skontrolujte prosím na sledovanie informácií na stránkach: http://www.17track.net.Please všimnite si, že to bude trvať 2-5 dní pred sledovanie informácie si môžete pozrieť online.

3 Služby Tranzitný Čas je poskytovaná dopravcu alebo vylučuje cez víkendy alebo sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin 4 Zákazníkov z Ruska, prosím, overte, či vaše meno a priezvisko dodaciu adresu je kompletný, to znamená, že tri slová zvyčajne.Pretože to závisí od ruskej príspevku je pravidlo, parcela bude zdvihol normálne.Vďaka.

O našej Služby:

1 neváhajte nás kontaktovať, ak máte akýkoľvek problém alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, o vašej objednávky,Budeme radi ak sa služba vám,vďaka.

2 Prosím neotvárajte sporu pred žiadne oznámenie, ak ste nespokojní s naše produkty alebo služby, ktoré je žiadny pomocník pre vás a nás, my vám vyriešiť váš problém čo najskôr po dostať svoje reqire, prosím, láskavo pochopiť, ďakujem vám veľmi pekne!

3 Budeme snažiť v našich silách pre vás.Avšak, Niektoré krát sme odpoveď vaša správa trochu pomaly na víkend alebo dovolenku.Prosím, láskavo pochopenie.Odpovieme vám čo najskôr po tom, ako sme v práci, prosím, buďte trpezliví,môžete nás kontaktovať na Whatsapp, Wechat, Aliwawa, Skype alebo e-mail, ak veľmi naliehavé,vďaka!

O Spätnej väzby:

1 Vaša spokojnosť je náš najväčší komfort, sme vždy očakával, slúžiace pre vás!

2 Váš komentár a návrh je veľmi dôležité pre náš obchod.Vezmite prosím na chvíľu opustiť pozitívnu spätnú väzbu s podrobnými Predaj Hodnotenie 5.

3 Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, Prosím, dáva nám šancu, budeme sa snažiť v našich silách pre vás.Vďaka za vaše láskavé pochopenie vopred

Názov Značky AMTunnel
Zisk(dB) 0
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia ŽIADNE
Číslo Modelu UHF Konektor

Súvisiace produkty