Neškodné Krakovaný Opravu Nechtov Gél Laminát Rozšírenie UV Gél na Ochranu Životného prostredia Živicové Nechty Obnoviť Lepidlo na Nechty Umenie Nástroje

€3.66

-24%

€4.82

Nový produkt

1 položky

Štítky: ultrafialové lepidlo jasné, labena opravu nechtov, falošné gélové nechty, nechty opravy, gél na nechty, opravy, laminát rozšírenie pásky, ultrafialové lampy, lepidlo, lak na nechty protector, fiber glass živice, laminát rozšírenie nástroj.

Krakovaný Opravu Nechtov Gél Laminát Rozšírenie Stavebný UV Gél Lak Zlomené Nechty Obnoviť Soak Off Lepidlo

Funkcie:

1. Oprava rozbité nechty: to môžete opraviť rozbité, nestabilné alebo krátke nechty.Raz použité, Okamžite vyplniť a opravu nechtov trhliny a formy priehľadná ochranná vrstva na nechty crack.

2. Neškodné pre nechty: sú Vyrobené z ekologicky priateľské živice, je neškodný pre ľudské telo a nechtového lôžka.Prirodzene neškodné opravu nechtov gél je najlepšou voľbou pre každý krásne dievča.

3. Posilnenie nechtov: Tento nechtov gél generátor biogel posilňuje nechty a zároveň Vytvoriť jasný ochranná vrstva na nechty trhliny, ktoré pomáha zvýšiť na nechty, oživenie rýchlosť a predchádzať zraneniam.

4. Vedieť použiť lak na nechty na opravených dieloch.A opravu nechtov gel môže byť používaný s nechty alebo lesklý lak pre dlhotrvajúci hladký efekt.

5. Môže byť použitý ako Primer: môže byť použitý ako manikúru alebo starostlivosť o nechty prípravok na nechty, UV gel nechty, akrylové nechty, atď.To môže byť tiež použitý ako základ pre farby na nechty, dekorácia.

Špecifikácie:

Celková Hmotnosť: 28 g

Balenie: Taška Funkcie Opp

Veľkosť balenia: 50 X 50 X 50 mm/1.97 X 1.97 X 1.97"

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Krakovaný Opravu Nechtov Gél

[relateproductdetail/]

Počet Kusov Jedna Jednotka
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Klinec Opravy Gél
Položka Druh Nechty Gel
Druh Iné
Zložka gél
Množstvo 1
NET WT 28 g

Súvisiace produkty