Učebňa Hry Pieskové Hodiny, Časovač Montessori Hračky, Drevené Hodiny Sandglass Domova Hračky Pre Deti Dla Dzieci #YG

€6.24

-25%

€8.43

Nový produkt

1 položky

Štítky: presýpacie hodiny dreva domova, piesok časovač, sklenené hodiny, hodiny piesočné, presýpacie hodiny časovač, časovač hračka, 50 projektor, presýpacie hodiny hračka, v triede, výzdoba, hodiny domov.

1PC žiaruvzdorné Drevené Hodiny na Stenu Ekologicky Friendl Hodiny

FUNKCIE:

Prírodné časovač: ručná presýpacie hodiny vyrobené z ručne dreva, skrátený skla a prírodného bieleho piesku.Má vysokú tepelnú odolnosť.Preto, to nie je len záruky bezpečnosti v saune, ale tiež používa ju na dlhú dobu.Je tiež ideálny darček pre záhradné sauny alebo infračervená kabína milenci.

[Odchýlka 10%] Naše sauna presýpacích hodín sa výrazne znížil chyba limit na menej ako 10%.

Inteligentný dizajn: sauna hodiny zabezpečuje zdravšie sauna.S kontrastnými farbami, môžete stále vidieť jasný obraz pár metrov.S sauna vhodnej dĺžky, môžete účinne posilňujú imunitný systém a kardiovaskulárny systém.

Produkt používa: môže byť použitý ako detská hračka, rodinné dekorácie, doskové hry, kartové načasovanie, sauna načasovanie.

[Upraviť] môže byť nainštalovaný dierovanie na zadnej strane a previesť ju 360 stupňov.Ak je to potrebné, môžete pridať aj lepidlo.V presýpacích hodín času je mierne nepresné, chybové hodnoty v jednom alebo dvoch minút.

Zahŕňa:

1 x Drevené Hodiny + 2 x Skrutka

Číslo Modelu Domov
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty