18 L Športové tašky Nepremokavé Cestovné Duffele Taška s Samostatné Topánka Priestoru pre Mužov, Ženy, Športové Gym Tote Tašky

€16.10

-19%

€19.88

Nový produkt

1 položky

Štítky: šaty minni myš, šaty myš, šport shoper taška, akadémia taška, minni myš, taška sport, taška telocvični, športové topánky kožušiny, lyžiarska topánka taška, balet topánky taška.

To je módne cestovné a športové tašky ideálne pre milovníkov cestovania a fitness nadšencov.Navrhnutý tak, priestranný, ľahký, pohodlný a vedeckej, je najlepšou voľbou pre vaše cestovanie a podujatia.

Funkcie:

Oteruvzdorné -- Vyrobené z nosenie-odolný polyester materiálu, ktorý vydrží malé a stredné sebe a trhanie, nie je ľahké zlomiť, akcie dlhú životnosť.

NEPREMOKAVÉ -- Vynikajúce vodotesný kapacita daná kompozitný materiál, ktorý maľoval so špeciálnymi vodovzdorný náter nakoniec chráni vaše osobné predmety.

PRIESTRANNÉ -- 18 L veľká-kapacita vaku pozostáva priestranný hlavný odev priestoru, nezávislé obuvi prípade, uterák, puzdro a viacero malé vrecká pre mobilné telefóny, kľúče,tkanív ...

MOKRÉ ODDELENIE -- Vedecky navrhnutý telocvični tote s mokré oddelenie uterák taška pre ukladanie toaletné potreby a nesušené športové izolovať s objektmi v hlavnom oddelení, bezpečnosť a pohodlné.

UNIVERZÁLNY --S dvoma účtovná spôsoby, ktoré môžete ľubovoľne prepínať - používa sa ako kožená taška alebo ruky tašku, vhodný pre cestovanie, exkurzie, vnútorné a vonkajšie gym športov.

Špecifikácie:

Materiál: Polyester

Farba:Červená / Šedá / Modrá Čierna / Modrá / Zelená (Voliteľné)

Veľkosť: 39 * 23 * 19 cm /15.3 * 9 * 7.4 v

Kapacita: 18 l

Veľkosť balenia: 41 * 24 * 8 cm / 16.1 * 9.4 * 3.1 v

Package Hmotnosť: 700g / 24.6 oz

Zoznam Balíkov:

1 * Cestovanie Taška

Doprava:

1.Zaručujeme dodanie tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

4.Nie sme zodpovednosť za meškanie causedby ciel,Dovozných ciel,daní alebo iných customscharges.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Typ športy Fitness
Materiál Terylene
Názov Značky LIXADA
kapacita Menej než 20L

Súvisiace produkty