9*0,8 CM DIY Cukru Plavidlá Tortu Vintage Petal Bee Tortu Silikónové Formy Fondant Formy Cake Zdobenie Nástroje Gum Pasta Plesní

€0.78

-35%

€1.21

Nový produkt

1 položky

Štítky: silikónové nesie plesne, bee rodovej odhaliť, honey bee tortu formy, honey bee kremíka plesne, silikónové formy medveďa, tortu formy beatles, bee strany, tablet formy bee, čmele bee strany, silikónové kukurica plesne.

1.Úplne nové silikónové fondant plesne v pohode koláče, džem, čokoláda,atď 2. Trvanlivé a bezpečné pre mrazničkou, rúra, mikrovlnná rúra a umývačka riadu 3. Non-stick a ľahké uvoľnenie z formy 4.Tieto formy sú ideálne pre použitie s radom Jedlé a Non-Jedlé materiálov vrátane.Jednoduché volanie a ľahko von. 5. Vaša najlepšia voľba vyzdobiť tortu,košíček ani žiadne sugarcraft.Špecifikácia: Materiál: Silikón Farebné: Ružová, Sivá Veľkosť: 9*0,8 cm Pracovná Teplota: -60 až +240 C, je To jednoduché na používanie a čistenie.To je Mäkký a jednoducho sa používa.Vhodné pre candy formy / jelly formy / mydlo formy / čokoláda plesne/tortu formy.

Flexibilný pre jednoduché odstránenie,inovatívny dizajn,mäkké,niekedy-meniace štýl.

Môže sa bezpečne používať v rúrou, mikrovlnná rúra, umývačka riadu a chladničky.

Anti-aging, trvanlivé, opakovane, román vo veľkom štýle, mäkké v štruktúre, rozmanité štýl, ľahko demould, ľahko sa čistí

Potravinársky silikón, vhodné pre výrobu, koláče, pizzu, chlieb, mousse, želé, klimatizácia potravín, čokolády, puding, ovocie, koláče, atď.v mikrovlnné rúry a rúry.Použiť to dobre a aby náš život zdravšie.

Poznámka:

1. Prosím, aby 0.5-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Obsah balenia:

1 x Silikónové Formy

Produkty:

Nemravný Obrázok No
Certifikácia CE / EÚ
Funkcia Eco-priateľský
Druh Tortu Nástroje
Tvar Nepravidelný Tvar
Číslo Modelu TY20201104
Pôvod CN(Pôvodu)
Tortu Nástroje Typ Formy
Veľkosť 9*0.8cm
Materiál potravinársky silikón
Použitie fondant pečenie nástroje
farba Náhodný
So Sexuálnym Podtextom No

Súvisiace produkty