1pc Golfového Švihu Tréner Začiatočník Gesto Zarovnanie praktická Príručka Golfové Palice Gesto Správne Zápästie Pomoc v oblasti odbornej Prípravy

€0.80

-4%

€0.84

Nový produkt

1 položky

Štítky: golf mk3, golf mk2, mk2, gol, golf indoor, vnútorné mini golf set, golf nosenie, golfového švihu, golf čistá, golf krátke.

modname=ckeditor

Golf Swing Priamo Praxi Koleno Golf Pomoci Tréner Stick Golfového Švihu Pomoci

Popis: 1. Farba Black/Yellow/Custom 2. Materiál Plast 3. Hmotnosť 31 g 4. Package Vrecko+Box 5. Vzorka Čas 7 Až 15 Dní 6. Poštovné Vzduchu/Express/More... 7. Funkcia 1. Pomôcť správne držanie tela pre kyvné s ľahkosťou, Vydať výzva hlas, ak ľudí rameno ohybu. 2. Nastaviteľný obvod, vyhovuje väčšine ľudí ramena. 3. Rozvoj sily a svalovej pamäti. 4. Nosenie všetkých golfistov/golf pokynu, najmä pre začiatočníkov/golf spotrebný materiál na vyučovanie.

Produkt Vitrína:

Ďalšie Produkty:

Naše Služby

Predstavenie Spoločnosti:

Sme zásobovali rôznych ODM diely pre našich zákazníkov v Európe a Severnej Amerike už mnoho rokov.A my si získal povesť na kvalitných, cenovo výhodné, na dobu dodania a vynikajúce služby zákazníkom.

Stretnutie a presahuje očakávania zákazníka je ústredným bodom našej politiky kvality, s naše dlhoročné skúsenosti z tvorby (OEM) diely, sme presvedčení, poskytovať naše služby na váš obľúbený spoločnosť, ako dobre a myslíte, že by ste byť spokojní s našimi kvality, ceny a výkonu.

Vitajte na navštívite naše webové stránky pre viac informácií o golfové produkty.

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek požiadavky.Keď sa vyšetrovanie, prosím, láskavo pošlite svoje špecifické kresbe vyžaduje veľa veľkosti a odhadovaná ročná použitie našu ponuku účel a my by sme odpoveď, ktorú veľmi skoro.

Derivátové Série Golf Učebné Pomôcky
Druh Swing Tréner
Názov Značky LOTOSOVÝ KVET VÁŠHO SERVISNÉHO PARTNERA

Súvisiace produkty