18-palcové Fólie Star Srdce Fóliové Balóniky Svadby, Narodeniny, Party Pozadie Dekor Vzduchu Nafukovacie Globos Dieťa Darčeky, Hračky Dodávky

€0.25

-28%

€0.35

Nový produkt

1 položky

Štítky: balóny na 18 muž, dekor veľkonočné, vzduch roll, malé žlté pozadie, narodeninové balóny 18, 18 narodeniny a party dekorácie modrá, modrá balónikov dekorácie narodeniny, srdce červené, balón fólie, zajačik veľkonočné.

Funkcie:

môže sa použiť opakovane, žiadne ďalšie uzol, automatické tesnenie; nabíjateľná dusíka, vodíka (ktoré môžu byť plávajúce prázdne).svadobné dekorácie, narodeninové oslavy, Vianočné Sviatky robí zdobené použitie, deti sa hrajú, hry, odmeny, atď.

Ideálny pre svadby, narodeniny, party, alebo princezná strany

Materiál hliníková fólia, farba jednotné, sférické krásne

Tento balóny je samostatne tesniaci takže žiadne viazanie s prstami potrebné.Táto fólia balón je hélium kvality a vhodné, aby sa nafúknu oboch hélium alebo vzduchu

Popis:

Špeciálna Poznámka

1. na fóliový balón musí byť nahustené pomaly, môže čerpadlo na 90%, a potom použiť slamy na ranu, jednoduché ovládanie hlasitosti, aby nedošlo k roztrhnutiu.Ak existuje prípad dvoch vrstiev, z hliníkovej fólie lepiaca stretnutie, nezabudnite sa zastaviť infláciu, jemne ťahajte ruky, dve vrstvy z hliníkovej fólie a potom nafúknuté, alebo ľahko poškodené.

2, ostré predmety / nie čistú mletá / priamemu slnečnému žiareniu a nadmerné lisovanie, sú ľahko dostať loptu poškodenie kože, praskla.

3.keď loptu z hliníkovej fólie zložené ušetriť čo najviac, ako je to možné obklady, musí nie náhodne pokrčené, okrem toho, udržiavať suché, voda nemôže rub.

4. kvôli tepelnej rozťažnosti a kontrakcii plyn v zime, alebo teplota sa zníži, by mali byť primerané fólie balón qi, leto, alebo keď teploty stúpať, musia byť vhodné pre fóliové balóniky defláciu, aby sa zabránilo prasknutie.Keď na fóliové balóniky defláciu, aby sa zabránilo prasknutie.Všeobecné hélium / vodík môžu iba plávať po 6-14 hodín, takže hélium, vodík musia byť vyplnené použitím deň (dávajte pozor na bezpečnosť)!

Špecifikácie:

Farby na výber: Zlaté, Strieborné, Červené, Modré, Fialové, Ružové Červené, Zelené, Ružové

Príležitosti: Svadby , Narodeninové Oslavy, Vianočné Typ: Fóliový Balón

Tvar: Hviezda

Veľkosť: 18-palcové

Package Zahrnuté:

1 x Fólie star Balón (Bez plynu)

Pôvod CN(Pôvodu)
Počet Pc 1pc
Príležitosti Veľká noc
Číslo Modelu 18-palcové
Typ Veľkoobchod No
Tvar Štýl Cartoon Amnimal
Klasifikácia Ballon
Súbor Typ No
Materiál Hliníková Fólia

Súvisiace produkty