Detský Rybársky Prút a Cievky Combo Kit Rybárske Spincast Výstroj pre Chlapcov a Dievčatá, s Náčiním Box Plne Vybavené Červená

€21.33

-19%

€26.66

Nový produkt

1 položky

Štítky: ryby prút, ryby auta, dieťa prút, spincast luk fishing cievky, spicifun fishing cievky, ryby nastaviť, h točí fishing cievky, gl spinning fishing cievky, spincast, cievky combo.

Detský Rybársky Prút a Cievky Combo Kit Rybárske Spincast Výstroj pre Chlapcov a Dievčatá, s Náčiním Box Plne Vybavené Červená

1.Deti sa môžu tešiť hodín lovu zábavu s týmto Deti Rybárske Kit.Je dodávaný s teleskopickými rybársky prút,spincast cievky,vlasec a rybárskych potrieb.potrebné rybársky výstroj dispozícii.

2.Dospelých rybárske potreby bude príliš ťažkopádne a komplikované pre vaše dieťa zvládnuť.Namiesto toho, nákup deti udicu a návnad, ktoré sú vyrobené špeciálne pre dieťa je malé ruky je veľmi dôležité.teleskopická rybárske pól uľahčuje prenášanie a uloženie.

3.Rybolov je skvelá príležitosť pre dospelých a deti sa dostať vonku a spojenie s prírodou.Vyberte vhodný udicu pre deti je veľmi dôležité,tu je vhodné a ľahké rybárske pól pre deti 5-12,spincast fishing cievky je viac bezpečnosti pre nich rovnako.

4.Zaviesť vašich mladých ľudí na rybárčenie, alebo prísť ryby spolu ako rodina.Tento špeciálny detský rybársky prút,mládež rybárske kombá.

5.Máme svetlo rybárske prúty s dĺžkou maximálne 1.2 pre deti.

Predĺžená dĺžka: 1,2 M

Veľkosť:Až 47 cm

veľkosť:36*3*3 cm

Materiál:FRP + plast

farba:červená

Obsah Balenia:

1 * Rybársky prút

1 * Fishing cievky

1 * vlasec

1 * Rybárske box

5 * hák Žeriava

6 * Rybárske príslušenstvo

1 * Rybárske nožnice

6 * Lietať návnad

10 * Mäkké návnady

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Číslo Modelu rybársky prút
Horný Priemer Iné
Poloha Ako Je Uvedené
Materiál Iné
Kategória Rock Fishing Rod
Pôvod CN(Pôvodu)
Tvrdosť PEVNÝ

Súvisiace produkty