Von Dvojité Ramenné Prenosné Cestovný Batoh Vonkajšie Psa Taške Psa Predné Vrecko Oka Batoh Head

€17.12

Nový produkt

1 položky

Štítky: batoh psa, batoh hrudníka, batoh rock, batoh muž, priestranný batoh, taktika vesta, batoh médium, batoh s jedným popruhom cez rameno, batoh feminina, pes predné pack.

Nový Von Dvojité Ramenné Prenosné Cestovný Batoh Vonkajšie Psa Taške Psa Predné Vrecko Oka Batoh Head

Vlastnosti: k Dispozícii sú tlačidlá v batohu držať golier, aby sa zabránilo mačky a psov z úteku.Tento módny pet taške je špeciálne navrhnutý pre vášho domáceho miláčika.S pomocou tejto, nebudete trápiť nad stratou vášho psa, kým ísť von.Kompaktný a pohodlný, dobrý spoločník pre puppys outdoorové aktivity.Atribúty produktu, Materiál: Nylon Farba: Zelená; Čierna; Oranžová; Modrá; Rose Red; Veľkosť (cca.) S 30 * 34 * 16 CM L 36 * 45 * 21 CM Poznámka: Keď zvolíte veľkosť, prosím venujte viac pozornosti merania iné ako hmotnosť.A prosím, zanechajte 1 alebo 2 palcov priestoru alebo vášho domáceho maznáčika možno nepríjemné, ak sa príliš tesné.

1. Príprava Čas:potrebujeme 5-10 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň. 2. Doprava Zdarma Na Celom Svete 3. APO/francúzskej polynézie/DPO Doprava ospravedlňujeme sa, že P. O. Boxov a vojenské adresy (APO, francúzskej polynézie) nemôže byť dodaný.Pre NÁS územia, prosím zanechať komentár, keď ste zadaní objednávky.Napríklad, ak ste boli v Guam, Puerto Rico, môžete štátu, Guam, Puerto Rico v krajine časti.Zákazníci z Brazílie, mali by zanechať odkaz, aby nám vaše 11-ciferný CPF ako vlastných potrieb.O Cla Do úvahy našich zákazníkov\\' výhodu, Sme nútení loď vašej objednávky poštou.Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti môže spôsobiť.Poznámka: Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho pošle na váš miestnu poštu, potom musíte mať svoje poradové číslo a vaše osobné ID zbierať svoje položky.Budeme vás informovať hneď, akonáhle sa váš parcely boli rozoslané.Ak sa rozhodnete, expresná doprava, prosím, nezabudnite zanechať svoje kontaktné číslo, je to potrebné pre express lodnej dopravy.

Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti.môžete sa vrátiť vec na nás v pôvodnom stave na vrátenie dane, ak tam sú niektoré problémy a môžu sa zmeniť veľkosti, ak nie je ok.Ale musíte dovoliť zmene a vrátiť Kolo spôsob, ako náklady na dopravu.Pred odoslaním nám späť položka, prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť exchange pokyn.Vrátime vám všetky svoje peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátenie tovaru.Naša cieľová skupina je módou ženy\\ \ 's nosenie trhu.Naším cieľom je byť vzrušujúce a inovatívne, ponúka našim zákazníkom módne chcú, kedy chcú.Ak chcete zostať v kontakte s neustále sa meniace trendy v našom trhu sme vytvorili dynamické a veľmi citlivý organizácie.

Továreň Áno
Číslo Modelu BD974
Farba Červené ,Zelené , Modré , Ružové , Žlté
Veľkosť S , L ,
Pohlavie Unisex
Batohy Typ Softback
Dekorácie ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Vzor Typ Pevné
Názov Značky MOONBIFFY
Fitable Hmotnosť 20 KG
Druh Cat / Malý Pes
Služby drop shipping
Uzavretie Typ REŤAZEC
Hlavný Materiál Plátno

Súvisiace produkty