Doske Pre DELL Inspiron 7577 7570 i5-7300HQ Notebook doske CN-0GPHC8 0GPHC8 LA-E991P SR32S N17P-G0-A1 Testované OK

€344.08

Nový produkt

1 položky

Štítky: dell g7, notebook dell, 7577 dell, m6x12, i5 notebook, notebook core i7, dell g7 notebook, n17e g2 a1, Notebook Doska, c12 pro základná doska.

Kupujúci je povinný prečítať si

1.Skontrolujte kúsky, ktoré sú veľmi dôležité pred prijatím žiadosti, inak to bude strácať čas a peniaze.

2.Zadarmo doprava trvá 15-60 daysby poštových balík,Prosím, vyberte rýchlejšie prepravu spôsobom, ak naliehavé.

3.V cene nie je zahrnuté cestovné, prosím obráťte na vášho miestneho colného pre viac informácií.

4. Ponúkame druhy prenosných častí.Ak niektoré položky môžu byť nájdené v našej predajni, prosím, kontaktujte nás pre pomoc

Masívne zásoby

Obrovské zásoby.Sme 10 rokov doska predávajúci v Číne.Máme viac ako tisíc doske na sklade a stovky veľkoobchodných zákazníkov z celého sveta TESTOVAŤ Všetky časti budú testované opäť pred odoslaním.Môžete si objednať testované fotografie, ak potrebujete.

Kontrola údržby

Poskytujeme tiež odborné opravy a testované služby.Vítame veľký nákup qty, a budeme poskytovať najviac konkurencieschopné ceny a kvality.

To je naša česť, aby ste spokojný s našimi tovary a služby.

Platby

Akceptujeme bankovým prevodom/spoločnosť transfer/platba kreditnou kartou.Ak potrebujete vykonať platbu cez paypal, prosím, kontaktujte nás. · Z bezpečnostných dôvodov budeme zasielať iba objednávky na dodaciu adresu, ktorú potvrdili na Tapetujem.sk.

Expresné doručenie · Budeme loď výrobkov, a to do 2-5 pracovných dní (nie sviatkov) po zaplatení overené Tapetujem.sk. · Naše ceny nezahŕňajú ciel určenia. · Dosky nie sú vrátane batérie cmos (ak potrebujete, kontaktujte nás prosím vopred).Služby v prípade, Ak ste spokojní s našimi položky a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu z 5 hviezdičiek, ďakujem vám veľmi pekne. · To je naša česť, aby ste spokojný s našimi tovary a služby.Prosím, dajte nám pred odoslaním akejkoľvek negatívnej spätnej väzby.Garantujeme, že budeme sa snažiť, aby sa váš nákup príjemným zážitkom. · Kontaktovať nás prostredníctvom e-mail/trademanager/dochádzky správy na vašu žiadosť, ak máte akékoľvek problémy, odpovieme čo najskôr!

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu 7577 7570
Certifikácia ŽIADNE
Kompatibilné Značky DELL
Typ Grafickej Karty Non-Integrované
séria inspiron
S CPU Áno
Položka Stav Používané
Typ Pamäti DDR4
Chipset Intel
Chipset Výrobca Intel

Súvisiace produkty