2020 Nové LINX A420 3G batéria Pre Digma LINX A420 3G Mobilný Telefón Akumulátor + Kódu Sledovania

€3.21

-5%

€3.38

Nový produkt

1 položky

Štítky: digma sklo, digma tablet, digma smartphone, Digma, batérie pre digma tablet, sklo digma linx a452 3g, batéria digma, pre digma mesto sklo, 7 digma, batéria digma linx a205 2g.

Ruskí priatelia venovať pozornosť prosím!!!

-Prosím, vyplňte príjemcu, úplný názov v dôsledku novej politiky ruskej ciel.

Všetky nedoručení by nemal byť zodpovedný v prípade, ak klient nemá proveide dostatok informácií pri vytváraní objednávky .Máme loď na Tapetujem.sk je adresa len,prosím, uistite sa, že vaša adresa správna .Popis Výrobku:

Číslo modelu: Digma LINX A420 3G

Votlage: 3,7 V

Kapacita:1400mA

Fit stroj: Na Digma LINX A420 3G mobilný telefón

Balík obsahuje:

1 x Digma LINX A420 3G batéria

Zásielky:

Keď si objednáte ,prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Budeme posielať položky do 3-5 dní, akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky ,maklérske poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto môžu byť dodatočné poplatky collectde v čase prevzatia tovaru .Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane ,a kupujúci sú zodpovední za ciel .

Vracia :

Vrátime vám ak vrátite položky wihtin 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu .Avšak ,je kupujúci sa mali uistiť, že položky sa vrátil sú v pôvodnom conditons .Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti ,bude kupujúci rsponsible za poškodenie alebo stratu ,a neposkytneme kupujúci v plnej výške .Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu .

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky .Záruka A Údržba:

Ponúkame 1-mesiac zadarmo náhradné .Kupujúci môže požiadať o náhradu v 15days od svojho prijatia tovaru .kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat .

Poskytujeme tiež 12-mesačnú bezplatnú údržbu .Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom conditons k nám a mali by znášať náklady na dopravu na retun .Ak je akákoľvek časť isrequired treba vymeniť ,kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť replacde .

Pred vrátením položiek ,prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami .Po dáte položky, pre logistické spoločnosti ,pošlite nám, prosím, sledovacie číslo .Hneď, ako sme prijímať položky ,budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité .Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičiek ak ste satistide s našimi tovary a služby .

Ak máte akékoľvek problémy s našimi ks + alebo služby ,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu .My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom .

Originál alebo Nie Kompatibilné
Kompatibilný Produkt Pre Digma LINX A420 3G
Názov Značky Qian simai
Kapacita batérie(mAh) 1301mAh-1800mAh
Číslo Modelu LINX A420 3G
Certifikácie Kvality MSDS

Súvisiace produkty