Auto Tlačidlo Príslušenstvo Pre Kia Rio 4 Sportage Ceed Soulcar Tlačidlo Prípade Cerato Sk3 Carens K3 X-Line 2018 2019 2020

€0.53

-29%

€0.75

Nový produkt

1 položky

Štítky: kia rio x line, 2019 kia sportage príslušenstvo, 2020 kia sportage, náustok kia ceed, tím kia sportage, tapis kia ceed, logo kia ceed, prípad kia rio 4, cam kia sportage, prípad tlačidlo kia rio.

Vlastnosti: Špeciálne auto-navrhnuté podľa originálneho kľúča slot auto, dokonale ladí s vaším kľúčom a je dobre chránený; Odborná ochrana-chráni kľúče od auta z kolízie a Odbornej ochrany životného prostredia-výrobku materiály sú vyrobené z potravín-stupeň ekologicky nezávadný silikón, netoxické, bez chuti, bezpečné a šetrné k životnému prostrediu; Krásny vzhľad-vzhľad výrobku je rafinovaný rafinované prevedenie, štýlový dizajn, jednoduchý, ale nie je jednoduché; Mäkké--jedinečnú jemnosť a pružnosť silica gel, a hebkosť na dotyk mastné, vám bude páčiť.Popis: Krásny vzhľad-vzhľad výrobku je rafinovaný rafinované prevedenie, štýlový dizajn, jednoduchý, ale nie je jednoduché Špecifikácie: objednávacie meno: Silikónové kľúč, ochranný kryt; Výrobku materiál: 100% čistého oxidu kremičitého gélu (Silikónové), Farba(Nepovinné): Čierna,Červená,Modrá,Ružová Package zahrnuté: 1 * tlačidlo prípade Poznámky: 1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Farba(Voliteľné) Čierna,Červená,Modrá,Ružová
Package Zahrnuté 1 * tlačidlo prípade
objednávacie meno Silikónové kľúč, ochranný kryt
Druh Materiálu Silica Gel
Produkt materiálu 100% čistého oxidu kremičitého gélu (Silikónové)
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty