Hot predaj PRO vysoká kvalita black Carbon fiber viola luk čierny kôň vlasy

€25.42

Nový produkt

1 položky

Štítky: kinky afro háčkovanie vrkoč vlasy, farba vlasov striebro, háčkovanie lumiere, modrá háčkovanie vrkoč vlasy, krásne vlasy 4, ružová ombre háčkovanie vrkoč vlasy, háčkovanie lode.

Nové Profesionálne black Carbon fiber viola luk Eben Žaba

Vlastnosti:Okrúhly Stick Eben žaba s krásne dekorácie Čela vlasy: Sibíri čiernych Štetín Hmotnosť: 69 g±1 g Dĺžka: 75 cm Správnu rovnováhu pre rýchle reakcie a odolnosť 100% ručne vyrábané z Číny, všetko skladom.Luk je rovný, silný, vyrovnaný, flexibilné,vynikajúce.Doprava: Obvykle používame ePacket výpisy z Číny( o 7-21 dní) loď do USA, UK, Kanada, Francúzsko, Austrália, Rusko.

Letecky cez Ekonomiku Číny post office (o 15-45 pracovných dní) loď na celom svete.

Môžeme tiež použiť EMS, Čína medzinárodné štandardné prepravné služby, pre dvere-na-dvere poštovné, (o 7 až 15 pracovných dní ) Vyššie náklady na prepravu.

Medzinárodné Kupujúcich– Vezmite Prosím Na Vedomie:

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

O nás:

Vitajte na Zobrazenie Mojich položky.Som vám poskytne najlepšiu položka na vás.Dám moje všetkých zákazníkov najnižšiu cenu a najlepšiu kvalitu.

Získate rýchle doručenie a rýchlo reagovať.Všetky položky, ktoré budú kontrolované pre vás Starostlivo a skúška pre vás.Uistite sa, že dostanete položky v rámci najlepšom stave.Môžem vám zaručiť, že sa vám bude páčiť môj položka veľmi veľa.

Číslo Modelu Viola Použitie
Použitie Viola Použitie
Názov Značky YiYang

Súvisiace produkty