2020 Hot Predaj MAMAMOO Vytlačené Pulóver Mužov a Žien Bežné Mikina Oblečenie na Jeseň Ulici Pár Bežné Šedá mikina s Kapucňou Top

€10.03

-39%

€16.45

Nový produkt

1 položky

Štítky: mamamoo oblečenia hip, buma ženy oblečenie, dieťa potatoe oblečenie, mamamoo t tričko, pima dievča oblečenie, moonbyul, mamma detské oblečenie, mamamoo photocard, kpop mamamoo, prípade mamamoo.

1. Hoci máme veľkú dôveru v kvalitu a ceny v každej produkty, ktoré predávame, sme nemôže zaručiť všetkých kupujúcich by byť 100% spokojný s nimi z rôznych dôvodov.Ale bez ohľadu na to, čo sa stane, sľubujeme, že budeme sa snažiť Vyriešiť akýkoľvek problém nastala počas transakcie.

2.Ak máte chybné položky, ktoré si želáte vrátiť alebo vymeniť, pls nás kontaktovať do 3 pracovných dní od dátumu, kedy dostanete zásielky.

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd .a 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky.Vaše uznanie, je našou najväčšou pomocou.Prajem vám dobrú náladu každý deň.

2. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo vykonať podrobné hodnotenie.Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

'

Kapucňou Áno
Odnímateľná Časť ŽIADNE
Názov Značky Rholydiadema
Položka Druh Mikiny
Dizajn MAMAMOO Hoodie Mužov Bežné Bavlna
Na sezónu Jar,Jeseň,Zima
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Pôvodné Miesto Čína
Materiál Bavlna
Rukáv Štýl Pravidelné
Kvalita Vysoká Kvalita
Uzavretie Typ ŽIADNE
Číslo Modelu Mamamoo
Vzor Typ Tlač
Hrúbka ŠTANDARD
Druh Pravidelné
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Mamamoo
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Názov Produktu Hoodies MAMAMOO Mikina pre Mužov/Žien
Golier Kapucňou
Tlač bez žien
Štýl HIP HOP
Pohlavie MUŽI
Pre Ľudí Mladých ľudí

Súvisiace produkty