Jednorazové ústne swabsticks hubica kefa ústne štetcom v ústach čistiace kefky zubné tampón starostlivosť o ústnu dutinu hubky tampón Zelená

€8.31

Nový produkt

1 položky

Štítky: bavlna zubné, ústne huba, zubné tampón, microbrush, tampón, bavlna zubné roll, blúzka za, spútum, pena tampón, krém placenty.

Informácie o produkte

CERTIFIKOVANÉ : Bezpečné, mäkké, sterilné a unflavored ústne tampónov, použitie pre každodennú starostlivosť o ústnu dutinu a domáce potreby, elektronického priemyslu.Napríklad, dospelých starostlivosť o ústnu dutinu a dieťa, starostlivosť o ústnu dutinu a v niektorých prípadoch pet starostlivosť o ústnu dutinu.

JEDNODUCHÝ VZHĽAD A DOBRÁ KVALITA : Existuje 6 uhol slivkové kvety tvarované, 5 uhol slivkové kvety, 4 uhol slivkové kvety tvarované, 8 hviezdy tvarované, 7 hviezd tvarované, kolo tvarované, zuby tvarované, hexagon tvarované,atď, dobrý dotyk pocit.PU Hubky (pena hlavy) + hriadeľ (biely PP plastu stick k dispozícii, a Papiera tyč môže byť zvolil, prosím, porozprávajte sa s predávajúcim).

RÔZNE FUNKCIE : Zľahka očistite, navlhčite a obnoviť ústa, zuby a ďasná vďaka zubné dodávky, citlivosť zubov alebo choroby, achieveing vplyv na ochranu a čistenie starostlivosť o ústnu dutinu.

POMOCOU METÓDY : Navlhčite pena tip s vodou alebo ústna voda, potom jemne trieť tampónov cez každý povrch zubov a zvýšenie pena hrebene účinne odstrániť niektoré zvyšky potravín a hlienu a tak ďalej.

SPÔSOB SKLADOVANIA : Uchovávajte ju na suchom mieste, a vyhýbajte sa slnečnému žiareniu.Pamätajte si, že je jedno produkt pre vaše každodenné používanie.Výhoda: Munkcare je profesionálny výrobca Ústne Swabsticks, sú sterilné, unflavored Zdravotnícke tampóny pre použitie v ústnej medicíny.Vhodné pre zber vzoriek, aplikácia tekutiny alebo gély, čistiace prostriedky, alebo iné perorálne postupy.Zdvihol pena hrebene na tampónov umožniť dosiahnuť ľahšie odstránenie častíc a hlienu z ústnej dutiny.Na tampóny sú samostatne zabalené, aby sa zachoval ich sterilitiy a zostávajú vhodný pre použitie v čistom prostredí.Tieto jednorazové použitie ústne tampóny sú vysoko kvalitné jednorazové položky pre profesionálne použitie, ale môžu byť použité na hobby aktivity, ako.

Špecifikácia: 1.plastové stick: Priemer 4 mm pp stick, dĺžka 138mm, 150mm môže byť zvolil. 2. ISO13485, CE approvaled 3.Penové špongie Hustota:25 kg/m3 4.farba: biela, zelená, ružová, žltá, modrá, červená,oranžová môže byť zvolil. 5.Package :funkcie opp taška jeden zabalené.Inštrukcie:

Použitie pre: jemné ústne tampón pre pacienta s obmedzenou perorálny príjem.Často používané pre pacientov s rakovinou rovnako.Ideálny pre domácu starostlivosť, nemocnice, a nursinghome použitie.Skladovanie: Uchovávajte na suchom, chladnom mieste a vyhýbajte sa slnečnému žiareniu.Ak je potrebné iné farby, prosím, kontaktujte nás.

Položka Druh Bavlnenou Handričkou
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu MK003

Súvisiace produkty