Derma valček 192-ihly Micro-ihlové Titán Ihla na omladenie pokožky Starostlivosť o Pleť Nástroj

€3.81

-40%

€6.36

Nový produkt

1 položky

Štítky: crystal derma roller, riad titanium, dongl umt, chimera nástroj, tábor titanium, galland je dermo pero, cvičenie masážny valček, nastaviť derma roller, dr. pero, veľké masážny valček.

Proces starnutia môžu byť krutý našu pokožku.Medzi lúčmi a progresívna strata kolagénu, pokožka stráca svoju plumpness a odolnosť.Mikro ihly omladenie pleti alebo "Mesolift" infuses dermis s silný vitamíny a anti-oxidanty, omladenie a revitalizovať pokožku.Mikro ihly pokožky, masáž bude stimulovať produkciu kolagénu, ktorý pomáha sa vylúhovať účinných kozmetických prípravkov do pokožky.Teraz, odporučíme vám 192-ihly Micro-ihlové, ktorá využíva 192 drobných ihiel na kolieskových na stimuláciu pokožky, a môžete vytvoriť viac ako 200 000 drobné kanály v krátkom čase, aby sa aktívne zložky účinne preniknúť do kože.

Podrobnosti

Dĺžka ihly: 0,2 mm/0,25 mm/0,3 mm.POVEDZTE NÁM, VEĽKOSTI AKO VÁŠ VYŽADUJÚ Farba: ako je znázornené Materiál: lekársky-triedy Titanium (ihla) a pevného plastu (rukoväť).Balenie v cene: 1 x Micro-ihlové liečebná Terapia Starostlivosti o Pleť Nástroj

Pozornosť

1-nesnažte sa navi do kože, ale jednoducho použite mierne tlak. 2-Roll šikmo na rovnakej intenzity pokrýva rovnaké oblasti v oboch smeroch (vertikálne a horizontálne). 3-valec nemôže byť prehnaný ako ihly zostanú ostré dlhší čas. 4-Nie je vhodná pre použitie na nasledujúci kože podmienky: aktívne akné, ekzém, rosacea, peonasis, servere solárne karatosis a zdvihol krtkovia alebo bradavice. 5-Uchovávajte mimo dosahu detí.

Metóda čistenia

1. Užite o 5~8 minút 75% alkoholu. 2. Pomocou ultrafialového na dezinfekciu asi 45 minút.

Položka Druh Masáže & Relax
Pôvod CN(Pôvodu)
Farba Ako Je Uvedené
Aplikácia Tvár
Materiál ABS
Názov Značky YUKUI
Číslo Modelu 192

Súvisiace produkty