Digitálny Akvárium Bazén Tester 2 v 1 ORP/TEMP Meter Tester Akvárium Bazén Hydroponické Vody Monitor

€19.63

-41%

€33.28

Nový produkt

1 položky

Štítky: aqurium, akvárium urob si sám, orp meter vody, ph tds monitor hydroponické, akvarijné pozadie, wallpaper, inštalácia hydroponické svetlo, akvárium terárium, programovateľné hydroponické svetlo, redox tester, akvárium štrku vákuum.

Newstyle Akvárium Bazén Tester 2 v 1 pre Digitálne ORP/TEMP Meter Tester Akvárium Bazén Hydroponické Vody Monitor

Popis:

Kvalita vody monitor je užitočný nástroj na testovanie ORP /TEMP riešenie úrovni.Vyzerá to tak, pero, prenosné veľkosť je dobrý na nosenie.Vhodné pre vodné zdroje, akvárium, hydroponics, laboratórne a vedecké testovanie, kúpaliská, bazény a iné vodné systémy.

Funkcia: Používa sa na meranie oxidácia, redukcia potenciál (ORP) úroveň a teploty C° / F°).Dvojitá funkcia, môžu meranie ORP a teploty.Kompaktný a prenosný pero dizajn, jednoduché ovládanie a ukladanie.Vodotesný hodnotenie IP65, vymeniteľný senzor sondy.Veľký a jasný LCD displej s podsvietením, ľahko čitateľné a presne funkcie merania.Vhodné pre vodné zdroje, akváriá, hydroponics, kúpaliská, bazény a iné vodné systémy.

Postup:

1. Odstráňte ochranný kryt.

2. Dotknite sa "ZAPNÚŤ/VYPNÚŤ" spínač pre zapnutie napájania.

3. Dajte elektródy do roztoku, aby bol testovaný, a netraste s ním opatrne, a čítať sa zobrazí hodnota po hodnota je stabilná.

4. Dotyk "HOLD" tlačidlo, ak chcete zachovať aktuálne nameranou hodnotou.Ak budete musieť znova opatrenie, stlačte "HOLD" znovu tlačidlo pre automatické uvoľnenie podržte stav.

5. Po použití stlačte spínač, umývanie elektródy s destilovanou vodou, a nasaďte ochranný kryt.

Bezpečnostné opatrenia:

1: Tam je biela kryštalická soľ okolo elektródy, ktoré je normálny jav ORP elektródy.Iba vtedy, keď je elektróda v lone čistej vody, to sa rozpustí a zmizne.

2: Pri testovaní ORP hodnoty, trvá zvyčajne niekoľko minút na asi 10 minút.Počkajte, kým hodnota stabilizovať a skočiť veľmi pomaly, alebo si prečítajte zobrazené hodnoty ako nameraná hodnota.

3: zobrazenie hodnoty v ORP a vzduch je skákanie, to je normálny jav, ktorý nie je pravidelný zmeniť.

4: Po použití, prosím, vypnite napájanie, umyť elektróda s čistú vodu alebo destilovanú vodu, používajte mäkkú tkaniva na suché vody a nasaďte ochranný kryt.

Speciation:

Rozsah merania: 0~±1999mg/LmV

Rozlíšenie: 1mV

Presnosť: ±5mV

Pracovné napätie: 4 x 1.5 V (AG-13 batéria) (Nie je súčasťou balenia batérie)

Pracovná teplota: 0 ° C ~ 50 ° C

Oprava: 1 bod korekcie

Veľkosť: 188 x 35 mm / 7.40 x 1.38 palcový (appr.)

Skrutkovača dĺžka: 95 mm / 3.74 palcový (appr.)

Package zahrnuté:

1 x ORP /TEMP Meter

1 x skrutkovača

1 x Manuál

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Tapetujem.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Typ 2 Akvárium Bazén Tester
Veľkosť 188 x 35 mm / 7.40 x 1.38 inch (appr.)
Certifikácia ŽIADNE
Typ 3 Hydroponické Vody Monitor
Číslo Modelu Digitálny ORP/TEMP Meter Tester
Typ 1 2 v 1 pre Digitálne ORP/ TEMP Meter Tester,
Kľúčové slová Akvárium Bazén Tester
S Podsvietením Alebo Nie Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Pracovná Teplota 0 ° C ~ 50 ° C
Názov Značky Hilitand
Presnosť ±5mV
Typ Displeja Digitálne

Súvisiace produkty