Hrubé teplé koberec obývacia izba domov teplé plyšové podlahe koberec načechraný mat detskej izby umelé kožušiny obývacia izba non-slip koberec

€6.83

-20%

€8.54

Nový produkt

1 položky

Štítky: kúpe produktu, koberec podlahy, domácnosti produkt, dobrý domov, koberec vonkajšie, koberec kolo, koberec v spálni, koberec chodbe, spálňa mat, clean product.

modname=ckeditor Hrubé teplé koberec obývacia izba domov teplé plyšové podlahe koberec načechraný mat detskej izby umelé kožušiny obývacia izba non-slip koberec

informácie o výrobku

Materiál: Polyester

Farba: svetlo šedá, svetlo modrá, tmavo šedá, hnedá, ružová, khaki

Hmotnosť: 0.6 kg / meter štvorcový

Veľkosť: 40 x 40/40*60 cm/50*80 cm/50*120 cm/80*120cm/80*160 cm/80*200 cm

Funkcie: Nové vysoko kvalitné materiály, hygieny a ochrany životného prostredia, vode a opotrebovaniu, č ovisnuté, pohodlné a mäkké, ľahké starostlivosti.Bezpečnosť a odolnosť proti sklzu.Skvelý dizajn, zahusťovanie liečby.Non-sklzu spodnej strane umývateľný, reaktívne farbenie, bezpečné a nie je jednoduché zmiznúť.Výtvarné spracovanie a dobré vetranie.

Bežná údržba: Použite vysávač, alebo použiť mokrý uterák na odstránenie prachu.Snažte sa, aby dal lepkavé potraviny na koberci.Keď koberec nie je v prevádzke, môže byť valcované a sa umiestnil v vetranom mieste.

Vzhľadom na dlhé prepravné časy a balenie problémy, koberec, môže mať nejaké vrásky.Tak dlho, ako gravitácia sa používa na koberci počas 2 dní, vyhladenie zmizne alebo zaniknúť zmizne automaticky po uplynutí doby použitia.ďakujeme za pochopenie!

Balenie obsahuje: 1PC x koberec

Vezmite prosím na vedomie, že vzhľadom na ručné meranie, veľkosť môže vyskytnúť chyba, 1-2 cm.Vzhľadom na displeji a problém svetla, uhol, mierne chromatické aberration je ťažké sa vyhnúť.Pozrite si skutočný farba na farbu.

Vaša silná podpora je našou hnacou silou.Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis, sme sa snažiť dosiahnuť dohodu s vami vyriešiť všetky problémy.

Drahý priateľ, vitajte v mojom obchode.Tento obchod je zákazník pre Boha, kvality na účel, v dobrej viere, slúžiť zákazníkom ako prvý princíp.

Číslo Modelu 9401
Režimy Predaj Hotový Výrobok
Technics Stroj Vyrobený
Štýl Moderné
Materiál 100% Polyester
Vzor Typ Pevné
Umývanie Štýl Mechanické Umývanie
Dizajn Wilton
Miesto Salón
Tvar Obdĺžnik
Použitie Wc

Súvisiace produkty