4 palce Nastaviteľné Nevidiacich Polica Plávajúce Podporu Neviditeľné Kovové Držiaky Skryté Mount Skryté Plávajúce nástenná Polica Podporu

€8.26

-24%

€11.01

Nový produkt

1 položky

Štítky: skrinka dreva, špajzou polica, skryté podporu, queency textílie, modulárny rack, držiak podporu, foto hranol, držiak police, car curtain sucker, kovové police podporu.

4 palce Nastaviteľné Nevidiacich Polica Plávajúce Podporu Neviditeľné Zátvorkách Skryté Mount Skryté Plávajúce nástenná Polica Podporu Kovové Držiaky pre vnútorné Steny DIY SPRIEVODCA INŠTALÁCIOU

Nástroje, Ktoré Potrebujete:

Po prvé, každý držiak bude potrebné skrutky, x2, kotvy, x2, podložka x2.

Balík obsahuje: konzolu x4 ,skrutky, x8, kotvy x8, podložka x8.

Na nástroje, musíte mať Úroveň, Vŕtať, Elektrický Skrutkovač, Kladivo. (Možno budete musieť vŕtať stlačte, ak polici je DIY)

Vyvŕtajte otvory na stenu - by Ste mali používať úrovni, marek kríž na stene, aby sa ubezpečil, vyvŕtajte otvory na správnom mieste.

Nainštalujte držiak - môžete použiť podložky na pomoc držiak nainštalujte pevne.Elektrický skrutkovač, je vysoko odporúčané.

Úprava - Mierne upraviť prút a výška držiaka

Vložte polica - Stačí jednoducho povedané to, čo je dôležitejšie, je pripraviť slot pre držiak.Nie len pre tyče, ale aj pre otvor konzolu.Opäť, bude oveľa jednoduchšie, ak máte vŕtať stlačte tlačidlo s vami.Alebo jednoducho kúpiť predvŕtané zátvorkách lokálne.

Použitie Skryté Plávajúce Nástenná Polica Podporu
Funkcia Polica Plávajúce Podporu Neviditeľné Zátvorkách
Štruktúra Jednej strane Držiaku
Číslo Modelu GTS-6090205
Materiál Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE
Štandardné alebo Neštandardné ŠTANDARD
DIY Dodávky Tesárstvo
Feature1 Z Nehrdzavejúcej Ocele Pevná Polica Podporu

Súvisiace produkty