Veľký 12-Dielna Rainbow Stacker - Drevené Hniezdenie Puzzle/Creative Building Blocks XX9E

€41.51

-24%

€55.34

Nový produkt

1 položky

Štítky: rainbow waldorf, blok dúha, stacker hračka, rainbow strom, oblúk dúhy, drevený blok, rainbow drevené, waldorf wood, rainbow zásobníka, Rainbow hračka.

Veľký 12-Dielna Rainbow Stacker - Drevené Hniezdenie Puzzle/Creative Building Blocks

OOTDTY

Funkcie:

Je to naozaj krásna prírodná hračka, vyrábané ručne v Nemecku, bude stimulovať deti zrakovo, mentálne a tvorivo

Multi-funkčné otvorených hračky majú mnoho využití a inšpirovať šťastný predstavivosť: deti sa učia farby, zlepšiť ruka-oko koordinácie a motoriky, a rozšíriť svoje tvorivé schopnosti pri ponorí seba, kritické myslenie a hlboká hrateľnosť.Stohovanie, hniezdenie a budovy môžu podnietiť uvažovanie a poskytnúť deťom základné riešenia problémov v činnosti.Dotyk a svetlé farby dreva bude stimulovať mladých a malých detí.Ak nie je vnorená, deti sa môžu použiť farebné oblúky

Ak nie je vnorená, deti sa môžu použiť farebné ako oblúky mostov, tunelov, oplotenia a ľubovoľný počet unikátnych výtvorov.Dúhy môže byť natiahnuté a naukladaných v rôznych kreatívnych spôsobov.Tieto oblúky môžu sa použiť spolu alebo samostatne, ako sú mosty, tunely, hojdačiek, ploty, domy, bábika kolísky alebo jaskyne.Pretože mnoho využití tohto dedičstva-kvalita dúha, táto hračka vás bude sprevádzať vaše dieťa na dlhú dobu a určite sa bude novo objavený mnohokrát na ceste.

Dekoratívne: Tento produkt je viac umelecké dielo.To je príliš okrasné, farebné, a môžu byť umiestnené do rôznych tvarov, položené na stole alebo na skrini.Môže priniesť dobrú náladu ľudí.

Remeslo: Toto je vysoko-kvalitné veľké rainbow stavebný kameň.Je ručne brúsená a rohy, ktoré robí stavebné bloky menej pravdepodobné, že sa zlomí a bude poškriabaniu ruky a deti.Najviac pôvodnú kvalitu dreva je zachovaná, a vrstva non-jedovaté vodou riediteľné farby je nastriekaný, aby ste videli póry dreva pri hraní.

Materiál: drevo

Veľkosť:cca ako na obrázku

farba:ako na obrázku

Množstvo:1 sada/12pcs

Poznámky:

1. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

2. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Balík obsahuje(bez maloobchodného balenia):

1x Rainbow Stacker Hniezdenie Puzzle

Vekové Rozpätie 5-7 Rokov
Číslo Modelu Rainbow Stacker Hniezdenie Puzzle
Upozornenie ---
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky SRWRGTE

Súvisiace produkty