25 Ks Skrutkovač Nastaviť Vysokú Presnosť Skrutkovač Držiak Pre Nástroje Na Opravu

€12.28

-42%

€21.53

Nový produkt

1 položky

Štítky: kryt karty bq aquaris c, nočné videnie video bebe, pumba puma topánky zásuvky, ukázal prst zelená čerpadlá, malé lacné dámske topy, steve harrington košele, starburst shape vintage, kryt kremíka iphone pro, starburst holiday light.

Popis:

- Prémia Kvality S2 ocele presné skrutkovač sada bitov sú 12 mm hĺbka, 30% viac pracovných hlbšie ako bežné kúsky.

- Mimoriadna tvrdosť, superior húževnatosť s vysokou kvalitou. 24 typov bitov, vrátane Philips, Štrbinový, Hex, Pentalobe, Trojuholník, Y tri krídla, Fozidriv, Námestie, U-Typ.

- Pre profesionálne opravy iPhone 6/7/8/8 Plus/Xs/XR, Smartphone Android(Samsung, Sony, HUAWEI, LG, Motorola, HTC) PC, Notebookov, Elektroniky, Jewelers, Okuliare, Hodinky, Dieťa, Hračky, Domáce Spotrebiče, atď.

- Vyrobené z Vysoko Kvalitnej Ocele: Presnosť skrutkovač je vyrobený z ocele S2, tvrdosť až 60HRC, ktorá je pevná a odolná.Non-slip matný povrch, 360 stupeň rotácie a prsty-zvyšok dizajn prút je pre pridaná pohodlie.

- Všetky ovládače súpravy sú organizované a zabalené v hliníkovej zliatiny box, môžete ju uložiť, a to kdekoľvek ľahko.Interný box má magnetizmus, čo znamená, že všetky bit sa bude nachádzať v mieste pevne.Tlačidlo dizajn umožňuje jednoduché použitie.Vysoká presnosť integrovaného modelovania procesu, hladké arc okraj pre pohodlné ručné pocit.Pieskované povrchu anódy liečby, anti-pot a proti korózii.

Špecifikácia:

- 24 v 1 prvotriednej Kvality Ocele S2

- Zliatina hliníka, Rukoväť, 1 x

- T2, T3, T4, T5, T6, T7, T8, H1.3, H1.5, H2.0

- Philips: 1.0, 1.5, 2.0

- Štrbinový: 1.5, 2.0, 2.5

- Pentalobe: 0.8, 1.2, 2.0

- Tri-krídlo: Y0.8, Y2.5

- Doske Philips: 1.5

- Trojuholník: 2.0

- U-sharped: 2.6

Balenie Obsahuje:

1 Nastavte Presné Skrutkovač Repaire Nástroje

Druh Nástroje
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Uhlíkovej Ocele

Súvisiace produkty