Nositeľné Vibrátor Klitorisu A G-Bod Stimulátor, Diaľkové Ovládanie Vibrovať, Masturbácia Dildo Sexuálne Hračky Pre Dospelých Sex Produkt

€12.81

-31%

€18.57

Nový produkt

1 položky

Štítky: buttplug mužov, latex sex oblek, bolesť päty patch, pan latex, fialová sexuálnu hračku, , vibrat, análny strapon, citovať latex, muž masturb, dildo realistický.

Nositeľné Vibrátor Klitorisu a G-bod Stimulátor, Diaľkové Ovládanie Vibrovať, Masturbácia, Hračky Hračky pre Dospelých,Neviditeľný Nositeľné Upozorňuje Prútik USB Nabíjateľné Silikónové Klitorisu Pošvy Masér pre Ženy

Informácie o produkte

♥Dual Motor&Dvojité Vzrušenie:G-bodu a klitorisu sú stimulované zároveň vám nemôžem pomôcť, ale chcem kričať.Klitorálny masér časť je pokrytá častice, zvyšuje trenie a dáva vám viac sexuálne potešenie,dosiahnete orgazmus ľahšie.

♥15-25M Diaľkové Ovládanie:má viac ďaleko, diaľkové ovládanie vzdialenosť ako iné podobné produkty.Skúste to brať s skrýva vo vašej pošve, na ulici, v úrade, možno v kine,nech váš partner ovládanie príslušenstvo,budete skúsenosti náhle neočakávané vzrušenie kedykoľvek a kdekoľvek.Ale nikto nemôže počuť,pretože má vysokú kvalitu motor,potom takmer tichý.

♥10 Frekvencie Vibrácií a Ergonomický Dizajn bude neustále stimuláciu klitorisu a G-bodu, ktoré vám pomôžu dosiahnuť orgazmus.Neváhajte a prepínanie režimov, aby vyhovovali vašim milujú rýchlosť,vychutnajte si viac vzrušujúce hry možností.

♥100% Silikónový Nepremokavé Dizajn nechajte si môžete vychutnať slobodu používať ho masér v vaňa, sprchovací kút, vírivá vaňa, alebo kdekoľvek chcete.Lekársky silikónový materiál, mäkké a koži-priateľský, ľahko sa čistí, bezpečné a spoľahlivé.

Číslo Modelu G-Spot Vibrátor
Položka Druh Vibrators
Nemravný Obrázok No
Umelé penisy sex shop
Veľkosť 1.38in*4.72in
Názov Značky WONANA
Pôvod CN(Pôvodu)
So Sexuálnym Podtextom No
Materiál Latex
hračky pre dospelých Análny Sex Hračky

Súvisiace produkty