Nastaviteľná klimatizácia, Krytie čelného skla Klimatizácia Ozvučnice Štít Vietor Sprievodca Mesiac Rovno Anti-vietor Štít Kvapka Loď

€22.54

-11%

€25.33

Nový produkt

1 položky

Štítky: papierové modely lodí, model budovy, lode, tallový lode model, sklo model lode, model plachetnice, zvezda model lode, nákladná loď model, lode vojenské model, loď model, model lode.

Nastaviteľná klimatizácia, Krytie čelného skla Klimatizácia Ozvučnice Štít Vietor Sprievodca Mesiac Rovno Anti-vietor Štít Kvapka Loď

Odrážky: 1、1 ranu rovná 3,000 krát vietor prepínač, fúkanie mäkké a jemné vietor, č kondenzovaná voda, neblokuje signál.

2、Sprievodca vietor smerom nahor a nadol, zdarma na prispôsobenie sprievodca plechu, je ľahký a jeseň-dôkaz.

3、skrutky, spony, môže pevne upevnite podporu.Ručne naskrutkujte klincami: Uvoľnite/utiahnite svorníky na ľahko upraviť smere čelného skla.

4、Závesné tyče upevnenia: jeden-spôsob upevnenia, jemná zamykanie, anti-zvliekanie.Vnútorná podpora, tvrdý a odolný, ručné skrutkovacie hroty, pevne pripojené.

5、inštalácia je jednoduchá a krásna, uhol čelné sklo môže byť upravená slobodne, smer vetra možno zmeniť tak, aby sa zabránilo priame fúkanie.

Informácie:

Kategória: Klimatizácia Príslušenstvo

Funkcie: Teleskopická úprava

Produkt materiál: ABS+PP

Veľkosť produktu(cca.): teleskopická veľkosť 69-110 klimatizácia, šírka 18 CM

Zoznam:

Čelné sklo*1

Police*1

Nálepky*1

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Typ 2 klimatizácia sklo
Štýl Moderné
Funkcie Teleskopické nastavenie
Názov Značky AIHOME
Materiál ABS+PP
Typ 3 Air Conditioning Accessories
Typ 1 čelné sklo

Súvisiace produkty