Maľované Lesklý Čierny ABS Zadný Kufor Pery Spojler Krídlo S6 Štýl, vhodné Na AUDI A6 S6 2019-2021 4K Vysokej Kvality

€44.76

-20%

€55.95

Nový produkt

1 položky

Štítky: muži balzam na pery, audi led logo, spojler tt, q2, audi a3, zadný spojler, audi a6 krídlo, a6 spojler, bočný spojler audi, golf krídlo.

Maľované Lesklý Čierny ABS Zadný Kufor Pery Spojler Krídlo S6 Štýl, vhodné Na AUDI A6 S6 2019-2021 4K Kvalitné Popis

Nie je potrebné, aby punč, obojstranné pásky prilepte.Ak nie je chromatické aberration, to je normálne .Ak sa o niečo usilujete dokonalosti, môžete maľovať sami !!!

Katalógové Číslo ---- D180 Kompatibilné Katalógové Číslo ---------------------------------------------------------------------------------------- Fit Model vhodný PRE AUDI A6 / S6 4K 2019-2021 Skvelý spôsob, ako vytvoriť svoj A6 Pozrieť Unikátne, Agresívny a Športový!Tento Spojler je Úplne Nový a je Maľované - LESKLÝ Čierny !Vyrobené z Ranu Tvarovaný ABS - to nie je len univerzálna pery rezané na mieru - to je Tvarovaná pre váš A6 !!NAJLEPŠIE materiály.Absolútna Top Kvalita Časť, Ak si nie ste istí, či je možné aplikovať na svoje auto, prosím, kontaktujte nás prvýkrát sme vám skontrolujte.Súvisiace Odkazy

Platba 1.Platba sa očakáva, že bude doručené do 3 dní aukcií zavrieť. 2. Escrow je našim preferovaným spôsobom platby.Doprava 1.Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Budeme posielať položky do 2 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. 2.Nie sme uarantee dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. 3.Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. 4.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane a kupujúci sú zodpovední za ciel.Vráti 1.Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. 2.Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. 3.Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.Kontaktujte Nás 1.Ak máte otázky týkajúce sa výrobku a nákup,Prosím, kontaktujte nás pomocou Obchodný Manažér 2.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.V dôsledku medzinárodných časové rozdiely, sme sa dostať späť k vám do 24 hodín.Ďakujeme za pochopenie a podporu spätná Väzba 1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. 2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Externé Testovanie Certifikácia CCC
Položka Hmotnosť 2kg
Iné Katalógové Číslo D180
Výrobca Katalógové Číslo D180
Špeciálne Funkcie No
Krajina/Región Výroby Čína
Položka Šírka 21cm
Názov Značky TANXUANDU
Druh Materiálu Plastové
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Výška 9cm
Umiestnenie na Vozidle Zadné
Položka Druh Spoilery
Model Rok 2019-2021
Názov Modelu D180
Výmenný Katalógové Číslo D180
Položka Dĺžka 130cm

Súvisiace produkty