4Pcs/Súbor Okamžitých Dvere a Okno Zásuvky Rukoväť

€5.08

Nový produkt

1 položky

Štítky: vstupné dvere rukoväť čierna, gt shift gombík, novinka kabinetu gombík, veľa keramické zásuvky rukoväte, zložené kľučky dverí, drop zásuvky rukoväte, furnitur rukoväť, slnko nábytok rukoväte, rýchle uvoľnenie strmeň, potenciometer gombík ca.

♥Jednoduchá Inštalácia : Žiadne lepidlo je potrebné.Jednoducho odlúpnite ochranné fólie z samolepiaci podklad a nalepiť na akýkoľvek nábytok ♥Široké použitie : Vhodný pre okná, šatník, skrine, zásuvky a dokonca aj sklenené dvere, ľahko a bez námahy pri otváraní a zatváraní ♥Ľudstvo Dizajn : jedinečný dizajn s rukoväťou je ako krásny a je veľmi vhodný pre tlačenie a ťahanie, prinášajú viac pohodlia vášho života. ♥Multi-účel : pre otvorenie okna, zásuvky, dvere, skriňa dvere, chladničky, dverí, atď. ♥ Späť s samolepiace pásky pevne pripojte na povrchu dreva, plastu alebo skla. ♥ Povrchovú montáž, nie je potrebné predvŕtané. ♥ Ľahko používať , jednoducho lúpať ochranný film a držať to. ♥ Málo gadge pomáha otvoriť dvere alebo okná, ktoré bez rukoväť.Špecifikácie:

Farba: Ružová / Biela /Zelená/Modrá(Voliteľné) Materiál: PP Položku Veľkosť: 8.6 * 4 cm / 3.39 * 1.57 v Položke Hmotnosť: 27g / 0.9 oz Veľkosť balenia: 8.7 * 8.7 * 3.8 cm / 3.42 * 3.42 * 1.49 v Zoznam Balíkov: 1 * Okamžité Dvere a Okno Zásuvky Rukoväť

Materiál Plastové
Povrchová Úprava ŽIADNE

Súvisiace produkty