Skladacia Ploché Ocele Prenosné Rádio Taktické Dlhý Rad 47 cm Anténa pre Ručné GPS Garmin Alpha 100 Alpha100 Príslušenstvo

€12.82

-10%

€14.40

Nový produkt

1 položky

Štítky: alfa 100 prípade, golier garmin alpha100, garmin alpha dog, neo6m, garmin alpha 100 tt15 pill, chránič garmin alpha 100 gps, FRP, anténa garmin, alfa 100 garmin, konektory garmin anténa.

modname=ckeditor

Anténa Popis:

Anténa môže byť sklopená a ohnuté do niekoľkých sekcií použiť na vôľu, veľmi voľné a pohodlné, rovnanie je tiež určitý stupeň húževnatosť tak, aby anténa môže byť ohnutia a rozšírenie a nemá vplyv na frekvenčné pásmo, vysielač.

Húževnatosť a taktické anténa je oveľa odolnejšie než všeobecné bič antény, nie je ľahké poškodenie, ľahko zachovať a flexibilné použitie.

Je ľahké nainštalovať flexibilná anténa len zaskrutkujte ju do ruky, prichádza s priamym SMA konektor pre Garmin Astro a Alfa.

Najlepšie mobilné antény pre Garmin Alfa 50 a Alpha100, Garmin Astro 320, 220, 430 a 900 počítačov do ruky.

Anténa Vlastnosti:

Veľkosť: 47 cm

Frekvencia: 136-174MHz+400-520MHz UHF+VHF

Zisk: 2.15 dBi

Pripája cez štandardný SMA pripojenie priame zapojenie do vášho Astro/Alfa.

Silikónové Puzdro Popis:

Prípade Funkcia: Zabrániť vášho Garmin GPS od špiny a blata.

Prípad Materiál: životné Prostredie priateľské Silikónovej Gumy.

Naša koža je navrhnutý tak, aby sa odvážne a krásne.Vzali sme tento farebný dizajn a použité naše technológie omotala okolo kvalitný výlisok, ktorý zvyšuje priľnavosť pri zachovaní slim-line hard shell form factor.

Package Zahrnuté:

1* Skladacia Anténa

1* Silikónové puzdro pre Garmin Alpha 100 FARBA:

Všetky obrázky sú prevzaté profesionálnych fotografov pod studio svetlo.Od farieb sa líšia u rôznych svetelných podmienkach, rôzne monitorov a dokonca aj rôznych jednotlivcov, farby skutočného položky môžu byť mierne odlišné od farieb v obrázku.Farebný rozdiel nie je nedostatok kvality.

GPS je len na ukážku a NIE je súčasťou predaja.

Kompatibilné Značky pre GARMIN
Dizajn Obyčajný
Funkcia Nečistotami-odolná
Názov Značky ickoy
Druh Vybavené Prípade
Funkcie Nechcete, aby vaše GPS z prachu a bahna

Súvisiace produkty