BUBM Laptop Taška pre 11.6" 13.3" palcový Macbook Air Pre 13.3 palcový Macbook Pro 15.4 Prenosné puzdro vlnená Plsť Kryt Počítača

€7.29

-29%

€10.27

Nový produkt

1 položky

Štítky: BUBM, bubm cestovanie, tréner macbook air prípade, taška bubm, bubm prípade, bubm notebook, móda macbook air prípade, mäkké macbook air prípade, bubm eva, macbook air prípade zemi.

Moderné štýlové kabelky štýl, jednoduché a stručné, Mäkké a pohodlné, to môže tiež chrániť vaše zariadenia, ktoré sú efektívne.High-density cítil životné prostredie materiály, pevné a trvanlivé, dá vám sladké ochranu.Môžete dať časopisy, knihy, tablety a iné položky v ňom, je vhodné, aby ste ho nosiť na výlet.

Funkcie:

Jednoduché a pohodlné: Jednoduché a dômyselný design, pohodlné na používanie.Osobitne navrhnuté pre 11.6 palce, Macbook Air a iné vhodné notebooky.

Inovatívne Tkaniny: nové cítil textílie je odlišné od obvyklých kože, poskytujú lepší zmysel pre dotyk,vám viac mäkké a pohodlné pocit.

Tlačidlo: tlačidlo je navrhnutý tak, aby bolo jednoduchšie otvoriť a zatvoriť.Polstrovanie na zadnej strane tlačidlá, nie je potrebné sa báť, že váš notebook bude stlačené alebo poškriabaný.

Jemné Šitie : Každý sústruh prevádzkovateľ je umiestnený na jemné montážne linky, zabezpečiť, aby šitie je pevná a s rovnakou šírkou.

Logo: Pridať ozdobou logo, aby celú atmosféru taška módu so silným uznanie.

Špecifikácie:

Značka: BUBM

Kategória: Laptop taška

Farba: Čierna

Hlavná Položka Veľkosť: Cca.33 cm * 23.5 cm * 0,5 cm / 13in * 9.3 v * 0.2 v

Hlavné Položky Hmotnosť: Cca. 100 g / 3.5 oz

Zoznam Balíkov:

1 * Taška Na Prenosný Počítač

Vzor Typ ako popis
Uzavretie Typ Hasp
Materiál Vlnená Plsť
Názov Značky BUBM
Číslo Modelu Laptop taška
Štýl ako popis
Druh Prenosný Kufrík
Kód C4500B-11A
Pohlavie Unisex
Použiteľné Modely ako popis
Package Áno

Súvisiace produkty