Pro Dievčatá Curler Navi Jedlo Čelenky Vlasy Buchta Maker Šišku Styling Vlasov Násobne Zábal Snap Vlasy

€0.75

-40%

€1.26

Nový produkt

1 položky

Štítky: handričkou diera, dot-roller, buchta zábal, očko setter, buchta modul, očko maker, jedlo vlasy, vlasy maker, buchta valček, otvor maker.

Dievčatá Curler Navi Jedlo Čelenky Vlasy Buchta Maker Šišku Styling Vlasov Násobne Zábal Snap Doplnky do Vlasov pre Ženy, Deti Nástroje

Popis:

JEDNODUCHÉ - Keď ste praktizovali niekoľko krát, môžete ľahko získať dokonalý účes updo v priebehu niekoľkých sekúnd, rovnako ako video ukazuje!Odporúčame vám začať dávať vaše vlasy až v buchta, slučky vaše vlasy cez stred medzery vlasov buchta maker, rolka je na konci svojho chvosta, roll vlasy šišku maker celú cestu až k hornej časti hlavy, upraviť vlasy, takže sa to týka hubky, a hotovo.

UNIVERZÁLNY - Prečo platiť drahé vlasy salóny pre updos?Sami doma.Na šišku vlasy buchta maker bude perfektné vlasy nástroj pre svadby, družičky nevesty, balet pre deti, ples, alebo každodenné elegantný vzhľad.

NIE je POTREBNÉ ĎALŠIE NÁSTROJE - Drží vlasy celý deň!Pekný buchta maker vytvára ideálne buchty v priebehu niekoľkých sekúnd bez nutnosti vlasy kolíky alebo sponky do vlasov.Pôvodné kúzlo buchta maker je ideálnym buchta príslušenstvo, ktoré udržuje vaše vlasy v perfektnom buchta tvar-deň.

ĽAHKÝ & ODOLNÝ – Ľahký a opakovane použiteľné, to vlasy buchta maker sa pekne hodí do vášho vrecka, takže ich môžete vziať ju na cestách, a je veľmi jednoduché, nebudete ani nevšimnete ste na sebe.

UNIVERZÁLNE APLIKÁCIE - Perfektný Účes Nástroj pre Každodenný Život, zamestnania, Školy, Noc, Večierok, Svadbu, Promócie, Ples, Balet Odôvodnenie, Jóga Praxi a Mnohé Ďalšie.

Špecifikácie:

Typ:Sponky Do Vlasov

Množstvo:1PC

Pohlavie:Ženy

Krajina/Región Výroby:Čína

Hmotnosť:25g

Package Zahrnuté:

1 x Vlasy Buchta Maker

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

2.Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Vďaka za vaše porozumenie.

Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť 21cm*2.5cm*1cm
Materiál Polyester
Položka Druh Braider
Číslo Modelu Dievčatá Curler Navi Jedlo Čelenky

Súvisiace produkty