Drop Ship Móde Eco-friendly Kovové Zliatiny, Starožitné Strieborné Pokovovanie Morská víla Kotvy Viera, Nádej Prívesok Navy Náhrdelníky Pre Mužov, Ženy

€2.75

-34%

€4.23

Nový produkt

1 položky

Štítky: prívesok perličiek s dlhým reťazcom, pás s nástrojmi ploché topánky biela, prívesok loptu svetlo 60 cm, pásky na kancelárske potreby washi, pás s nástrojmi nálepka, 3d nechty, mifi krajana pruhy, prívesok loptu svetlé 925, prívesok loptu svetlo etsy, prívesok basketbal chlapcov.

Predaj Položky : Drop Ship Móde Eco-friendly Kovové Zliatiny, Starožitné Strieborné Pokovovanie Morská víla Kotvy Viera, Nádej Prívesok Navy Náhrdelníky Pre Mužov, Ženy

Móda alebo Jemných : Móda

Prispôsobiť veľkosť a Štýly : Áno , Prijateľná

Použitie : Šperky Robiť Príslušenstvo Urob Si Sám

Materiál :Zliatiny

Balenie Podrobnosti:

Každý kus je packeged pomocou funkcie opp v taške, a každý objednávky je zaslané pomocou Bublinkové obálky alebo viacvrstvové papierové .Chráni položky z poškodenia v tranzite, keď dosiahne na každý zákazníci.Prepravné Údaje:

Spätná väzba:

Dobrý deň, priateľ!Ak ste spokojní s tovarom a našich služieb,Prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek .

Ak máte nejaké otázky o tovar ,prosím neváhajte a kontaktujte nás, aby nám pomohli vyriešiť pred tým,než ste sa uistiť, aby nám negatívna spätná väzba.Ďakujem.

O nás:

Sme priami továreň v YIWU Čína ,známy ako komodity raj pre zákazníci ,naša spoločnosť je povolanie výrobca najviac módne doplnky a šperky.

V súčasnosti ,dodržiavanie podnikateľskej filozofie "customer first ,forge vpred" a princíp zákazník najprv ,poskytujeme našim klientom kvalitné služby .Vynikajúca kvalita a rozumné ceny sú naše hlavné výhody ,takže naše produkty viac konkurencieschopný na medzinárodnom trhu .Produkt Procesu

Inventár

Reťazec Typu Odkaz Reťazca
Prívesok Veľkosť vlastné prijať
OEM A ODM Áno
Položka Druh Náhrdelníky
Štýl Trendy
Prispôsobiť Áno
Materiál Zliatiny zinku
Kovy Typ Zliatiny zinku
Číslo Modelu N101408
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Jemné alebo Módne Móda
Pohlavie Unisex
Tvar\vzor KOTVY
Hlavný Kameň ŽIADNE
Miesto Pôvodu zhejiang, čína (pevninská časť))
Funkcia Správa Pripomienky
Náhrdelník Typ Prívesok Náhrdelníky
Použitie DIY šperky robiť

Súvisiace produkty