Vrecko odbúranie Stresu Hračka pre Dospelých Prekvapenie Darček Vrecku Tvorivé ocket odbúranie Stresu P31B

€2.23

-22%

€2.86

Nový produkt

1 položky

Štítky: imac makaróny syr, sušené kvety rukáv, sušené japonskom závode, náušnice topaz paríž, kožušinový kabát noriek dráhy, vyhrievané chudnutie zábal, svetlice velvet nohavíc, gem unstressed krúžky, k švajčiarskej topánky skrine.

Hlavné Funkcie:

Jednoduchý, ale dobre premyslený tvar kože fascinujúce vlastnosti, ktoré sú preukazuje zvládnutie správny pohyb a napätie, keď tlačí alebo ťahá objektu.

Vyzerá to, ako sa môžete obrátiť na kus bez námahy niekoľko krát, ale fascinujúce výzvy a niektoré schopnosti sú potrebné na vykonanie pohybu nepretržite prúdi saltá a rožky.

Tajomstvo je naučiť správny pohyb a sila tip - niekedy jemný tip vyhráva intenzívny push a dáva najviac vyletí.

Novú zábavu, zvláštne uspokojenie, návykové a relaxačné kinetická stôl hračka Flipo Flip-zvláštně uspokojovanie stôl hračku, ktorá vyletí, v kotúčoch, a padá v rovnakom čase

Nový stolný dekompresný hračka je jednoduché hrať, môže uvoľniť stres, a je návykový.Priniesť pocit zázrak plochu Flipo Flip môže fungovať aj ako hŕstka objektov a hračiek.

Zvládnuť pohyb poslať Flipo Flip do tanec-je To jednoduché, ale premyslený formulár skryje podmanivý vlastnosti, ktoré sú známe zo zvládnutie právo pohybu a čas tlačí alebo ťahá objektu

Špecifikácia:

Produkt tvar: štvoruholník, hexagon

Produkt materiál: zliatiny zinku

Produkt farba: strieborná,zlato

Balenie:

1x Flipo Flip hračka

Certifikácia ŽIADNE
Materiál Zliatiny zinku
Pôvod CN(Pôvodu)
Vekové Rozpätie > 14 rokov
Názov Značky OOTDTY

Súvisiace produkty