Push-up Držiak Kolo v rozsahu 360 stupňov Otočná Rukoväť Držiak Mužov posilňovacia Svalový Tréning Vybavenie

€14.73

-18%

€17.97

Nový produkt

1 položky

Štítky: fit vybaviť, handričkou telocvični, telocvičňa, multifunkčné, bar telocvični, bodybuild, fit telocvični, kapela odolať, Jóga, fitness vybavenie pre domáce posilňovne, na domovskej telocvični.

Odrážky:

1、Upgrade Podpora: na Rozdiel od pevných push up stojany, ktoré dal zápästia v nepríjemné a niekedy aj bolestivé uhlov, náš pushup rukoväť dizajn je vybavený vnútorné guľkové ložiská, ktoré otáčať a nastaviť pozíciu na širší rozsah pohybu.

2、Skvelá Ochrana: Štyri non protišmykové podložky na spodnej strane každej bar spoľahlivé gumy priľnavosť na rôzne povrchy, ako sú koberce, gumené rohože, žula, mramor, a drevené podlahy chrániť vás z pošmyknutia počas vášho cvičenia cvičenie.

3、Pekné Funkciou: Táto hornej časti tela shaper športové priestranný rukoväť, ktorá kopíruje kontúry vašej prsty a poskytuje optimálne pohodlie pri pohybe ruky, takže môžete distribuovať svoju váhu rovnomerne a predchádzať kŕčom.

4、Ideálny Kľučky: Perfektné kľučky pre modelovanie ruky, ramená, hrudník, jadro a späť efektívnejšie a účinnejšie.

5、Predísť bolestiam, ktoré: podporujú tradičné kľučky tým, že zabraňuje, aby tlak na zápästie a ruku, takže môžete podporiť svoj hmotnosť na podlahu bez bolesti.

Popis:

Názov: Otáčanie push-up držiak

Veľkosť: cca 20*9 cm/7.87*3.54 v

Farba: čierna + červená

Materiál: ABS ochrany životného prostredia materiál + EVA

Funkcie:

1. Kolo základnej kontaktmi, päť-bod EVA protišmykové podložky, pevne pripojené k zemi, nie je jednoduché proklouznout, aby sa predišlo športových úrazov.

2. Inovatívne vlna rukoväť, sprievodca strane použite konzolu, zápästie je viac pohodlné a zdôraznil.

3. Horná rukoväť je plastický, ktorá sa zmestí do dlane ruky a chráni ruky pred pošmyknutia.

4. Otočte tlačidlo na ovládanie a otáčanie kruhové držiak, nastavenie amplitúdy zápästie, rameno a cvičení rôznych svalových častí.

Balenie Zoznam:

1 pár Push-up zátvorkách

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Farba
Formulár I-tvarované Push-up Stojan
Vyučovanie Režim -
Funkcia ZBRANE
Názov
Materiál ABS ochrana životného prostredia materiál + EVA
Číslo Modelu Push-up držiak

Súvisiace produkty