6pcs/Súbor Opakovane Myš Rat Trap Lov Nástroje pasca na myši Rat Trap Potkan Vrah Návnadu Snap Jar Hlodavce Catcher Domov, prípravky na Kontrolu Škodcov

€8.38

-40%

€14.20

Nový produkt

1 položky

Štítky: pilot frixion ball čierna, pimmer 2020 šedá, jazda na bicykli, pin broches hladu hry, uher vákuové nepremokavé, pin 1x40 jednoradové muž, pilot led 135 mm 230v červená, pin náramok hodiniek 1 f 2, pimzade tŕne šperky, pilotos jeep cherokee xj.

Materiál: PC+ABS zliatiny plastové

Typ: Skus

Pasca na myši veľkosť: 11 CM×5 CM×5.50 CM

Hmotnosť: 55 g/kus

Farba: Čierna

• ► Bezpečné a hygienické prípravky na kontrolu škodcov-Použitie mousetraps chrániť svoj domov od zbytočných škodcov a zabezpečenie domácej bezpečnosti a hygieny.

• ► Jednoduché použitie a nastavenie-stačí dať arašidové maslo v odnímateľné návnadu pohár, ju späť do pasca na myši, aby pasca na myši klip otvoriť, a potom pripraviť chytiť myš.Môžete umiestniť pasca na myši v mieste, kde myší sa zvyčajne objavujú.

• ► Vysoká účinnosť a vysoká citlivosť v Porovnaní s tradičnými dreva alebo kovu mousetraps, tieto mousetraps sú účinnejšie a bezpečnejšie.

• ► Opakované použitie, nikdy-touch design-odolná polystyrénu štruktúra môže byť umyté a nebude zámok v pachy a škvrny, len ako stará drevená pasca na myši.Môžete si ho vziať von z pasce bez dotyku myši otvorte ho v koši a zase ju do vrecka.

• ► Bezpečné používanie-Tento druh pasca na myši je veľmi bezpečné na používanie, a preto nie je potrebné sa obávať, prsty sú zranení.

Balenie zoznam

Balenie zoznam:

Mouse trap*6

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu mouse trap
Súbor Typ Áno
Pešti Typ Myši

Súvisiace produkty