Ženy Vibračné Nohavičky 10 rýchlostné Vibračné Vajíčko Stimulátor Klitorisu Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie G-spot Klitoris Masér Dospelých, Sexuálne Hračky

€8.57

-60%

€21.43

Nový produkt

1 položky

Štítky: guľka ovládanie, hračka bezdrôtové, sexuálnu hračku, spodná bielizeň, bezdrôtové diaľkové ovládanie vibračné nohavičky vibrátor a, bezdrôtové diaľkové vibrátor sexuálnu hračku pre ženy, ovládanie sex, sexuálnu hračku, bezdrôtové, bezdrôtové diaľkové ovládanie vibračné nohavičky vibrátor, sextoy bezdrôtové, pánty s hračka.

Ženy Vibračné Nohavičky 10 rýchlostné Vibračné Vajíčko Stimulátor Klitorisu Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie G-spot Klitoris Masér Dospelých, Sexuálne Hračky

Bezpečné Telo Silikónový Materiál & 100% Vodotesný:

Nositeľného pánty vibrátor je vyrobený z bezpečnej silikónové telo a eco-friendly ABS.Priateľské k pokožke a bez zápachu.Vyrobené z superior, silikónové, ktoré je mäkké, pohodlné a bezpečné , použiť môžete bez obáv.Klitorálny stimulácia robí ľahko sa čistí, takže bezpečné pre použitie kedykoľvek a kdekoľvek.je to perfektné masér pre cestovanie a Najlepší darček pre dievča priateľ.

10 Multi-Frequency & Super Výkonný:

Vibračné nohavičky má 10 vlny a pulz vzory a 3 nastaviteľné intenzity,celkom 10 Vibračných Režimov,môžete si vybrať správne vzory.Prijatie high-end silný a tichý motor na stimuláciu klitorisu pre maximálne potešenie a nikto nebude počuť nič.Či už máte radi pomalý a stály alebo intenzívne impulzov z rôznych rýchlostiach, môžete maximalizovať vašu zábavu.

Magnetické USB Nabíjateľné & Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie:

Rýchle Nabíjanie a Dlhá čas používania,pracuje na 500 mAh nabíjateľná batéria.Plné nabitie za 2 hodiny približne 90 minút používania.Magnetické rýchle nabíjanie, poskytuje stálu a bezpečný zdroj energie pre vaše potešenie.Diaľkové ovládanie nie je potrebné nabíjať alebo dať AAA batérie.je to viac pohodlia ako iné podobné produkty.Dajú ovládať až 15 metrov pre vzrušujúce hrať.

Nositeľné & Nohavičky Desing:

vibračné vajíčko je zlá tajné skryté vo vašom nohavičky.Tento klitorálny vibrátor je skvelá hračka vziať dobrodružstvo na úrad, nákupné ulíc alebo iných verejných miestach!

Diskrétne pakage Kúpiť s Istotou:

Sľubujeme, aby našich zákazníkov informácie v tajnosti a diskrétne balené tak, aby sa zabezpečila ochrana osobných údajov.A nikto vedieť, čo sa vo vnútri.

Špecifikácie Produktu:

Názov Produktu:Prenosné Pánty Vibrátor

Materiál: Silikón

Teplé Tipy:

1.Čisté pred a po každom použití klitorálny stimulátor.Obchod, keď je suchý.

2.Nepoužívajte nositeľné pánty vibrátor pri nabíjaní.

3.Pomocou doba závisí na nastavenie napájania.

4.Toto vibračné vajíčka je osobné použitie položky.Pre vaše zdravie, odporúča sa miešať ju s ostatnými.

Ako používať?

1.Stlačte a podržte tlačidlo napájania umožňuje zapnúť vibrátor.Keď LED svetlo prichádza s tým, že je, to je len v pohotovostnom režime.Znova stlačte tlačidlo, ak chcete zmeniť 12 frekvencie.Ak ju chcete vypnúť, stlačte vypínač napájania na dlhú dobu.

2.V pohotovostnom režime, krátko stlačte Cyklus tlačidlo na diaľkovom ovládači pre zmenu 10 frekvencií.

3.Stlačte a uvoľnite tlačidlo pozastaviť, zastaviť vibrátor.To znamená, že vibrátor má už vráti do pohotovostného režimu.

Zoznam Balíkov:

1xVibrator

1 x Diaľkové Ovládanie

1x USB kábel

1x užívateľský manuál

Commodity Quality Certification ce
Nemravný Obrázok No
Druh G-Spot
So Sexuálnym Podtextom No
Balenie Diskrétny balík na ochranu vašich osobných údajov
Názov Značky BOMBOMDA
Materiál SILIKÓNOVÉ
Číslo Modelu PZG100VH-60
Veľkosť 102*43*38mm
Položka Druh Vibrators

Súvisiace produkty