Dildo Vagíny, vibrátory Sexuálne hračky pre Ženy, Ženské stimulácia Klitorisu masér masturbator silikónové Sex bábika pre Dospelých sex Shop

€20.99

Nový produkt

1 položky

Štítky: 50 bábika, maska obchod dospelých, dospelých pre bábiky, sex vosk, silikónové sex bábiky jazyk, dospelých sexy spodnú bielizeň babydoll, sanhui silicona sex bábiky, prsia sex shop, sex shop ženy, bábika dievča.

Funkcia: krajina Pôvodu:CN,Vyrobené v Číne, Top Kvalita Záruka Hlavné Materiál: Lekársky Silikón+ABS Funkcie: 12 režimov vibrácií Pracovný čas:1,5 hod. Hluku:menej ako 40 dbs Veľkosť: 20*2.8 cm Hydroizolácie :ÁNO Bezpečnosť:Bezpečný materiál, nespôsobí žiadne poškodenie tela, mäkký materiál, priniesť viac pohodlné pocit pre zákazníkov, mäkké ako baby skin Cena: Odmietnuť nižšej produkt, priamo z továrne, Najlepšiu Cenu na Tapetujem.sk. 1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development, Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami, Ďakujem vám veľmi pekne. 2.Nenechávajte Negatívnej Spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc, prosím neváhajte a Kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém.Spätná väzba je náš život, pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky, prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, Budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné, vopred vám Ďakujeme za vašu trpezlivosť.tajné package: s cieľom chrániť vaše súkromie, garantujeme ak chcete odoslať svoje produkty v bezpečnom stave.Produkt bude zabalený s airbagom/žltá bublina plastové obálky, aby sa zabránilo poškodeniu počas prepravy.budeme písať názov výrobku ako "hračka",nikto nebude vedieť, čo je v balení. 1.DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4.Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7.Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. 3.Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Tapetujem.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky PAQIN
Materiál SILIKÓNOVÉ
Číslo Modelu X818B
Veľkosť X818B
Nemravný Obrázok No
Položka Druh Vibrators
Druh G-Spot
Commodity Quality Certification ce
So Sexuálnym Podtextom No

Súvisiace produkty