RC auto anti-crash nylonu shell + roll cage auta proti opotrebeniu karosérie kryt pre Losi 5IVE-T LT KM X2 vlk čierna

€169.11

-5%

€178.02

Nový produkt

1 položky

Štítky: krúžok pre mužov mravnosť zariadenie kohút klietky, cb6000, kohút klietky muž mravnosť zariadenie krúžok pre dospelých, cb6000s muž mravnosť zariadenie kohút klietky, telo losi 5ive, rc auto roll cage, baja klietky, 5ive t, 5t losi, muž mravnosť zariadenie plastové kohút klietky, 5ive t losi.

Položka Popis : RC auto anti-crash nylonu shell + roll cage auta proti opotrebeniu karosérie kryt pre Losi 5IVE-T LT KM X2 vlk čierna

Položka Obrázky :

Platby :

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Návrat & Záruka :

Ak nie ste spokojní s položku do 14 dní po obdržaní to, prosím vráťte ho na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás skôr vrátite.Ale mali by ste venovať a späť poplatky za doručenie.

Ak položka je chybné v 3 mesiace, pošleme vám nahradenie bez extra nabíjačku, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.

Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám.My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky.Ale mali by ste venovať a späť poplatky za doručenie.

Poskytujeme na celom Svete Doprava Zadarmo na všetky položky do všetkých hlavných destinácií.To trvá asi 15 až 30 Dní za doručenie.

Ak ste vážne v núdzi vaše položky, vyberte si prosím rýchlejší spôsob dopravy, ako: EMS, DHL, FedEx, TNT, UPS, atď.To môže účtovať určité množstvo poplatky podľa hmotnosti, rozmerov a poštovné ciele svojho položky.

Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní po ukončení platby, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu .Tieto poplatky sa kupujúci?s zodpovednosť.

Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup

Spätná väzba : najvyššia rýchlosť rc svet je veľký medzinárodný online celku-predávajúci, ktorý sa nachádza v Hangču, Čína.Sme sú zamerané na poskytovanie výborná cena a kvalita produktov pre zákazníkov z celého sveta.

Pokúšame sa snažiť ponúknuť vám vysoko kvalitné výrobky s najnižšiu cenu, takže si nakupovanie radi & príjemné.Ak by ste mali akékoľvek pripomienky, otázky, podnety o naše produkty a služby, neváhajte kontaktovať náš Zákaznícky Servis.Budeme sa snažiť, aby spĺňala vaše requirments.

Vaša odozva je naozaj pre nás dôležité.Venujte prosím niekoľko sekúnd opustiť veľkú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom nám Neutrálny/Negatívny spätnú väzbu, sa vždy budeme snažiť v našich silách, pre 100% spokojnosť zákazníka.Ďakujeme!

Číslo Modelu 59002-10
Pre Typ Vozidla Autá
Materiál Kompozitný Materiál
Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení nylonu shell forLOSI 5IVE-T
Štyri-Pohon kolesa Atribúty Montáž
Použitie Losi 5ive-T
Nástroj Dodávky Montované triedy
RC Diely a Accs nylonu shell
Upgrade Diely/Príslušenstvo nylonu shell
Zdroj Napájania Zdroj Napájania
Názov Značky NAJVYŠŠIA RÝCHLOSŤ RC SVET
Technické parametre Hodnota 10
Rádiové Ovládanie Štýl RC Model

Súvisiace produkty