T5906axd V-typ reproduktor 12 ", 16 Ohm, 70 W, Celestion

€61.52

Nový produkt

1 položky

Štítky: reproduktor, ovládač kevlar, 8 ohm reproduktor, 8 ohm reproduktor, predám reproduktory celestion, 30 mm reproduktor, reproduktor reproduktor axela, 16 reproduktor, 14 mm reproduktor, celestion reproduktormi singapur, horn reproduktor.

T5906axd V-typ reproduktor 12 ", 16 Ohm, 70 W, Celestion

Kombinácia desaťročia skúseností s rozšírené merania a analýzy, V-typ reproduktora bol vyvinutý s použitím starostlivo vyvážené "recept" starý a nový dizajn metódy.To vytvára opitý, vzrušujúce modern vintage zvuk, ktorý len robí ste si hrať: gitara reproduktor, ktorá poskytuje skutočnú celescence tón, bez ohľadu na váš štýl.V-typ je príjemne zvuk reproduktora s dokonale vyvážený tonálne podpis, ktorý dáva zvuk ročník hudobného charakteru.Jasný Zvuk je pravda vo všetkých nízka, stredné a vysoké frekvencie, s dostatočnou tón stredná-vysoká) a šumivé vysoká pridaná jasnosť a zrozumiteľnosť.Získať ho pre syčanie overdrive a surovín rock zvuku, s množstvom tepla v strede pásu dať objemu a obsahu na prednej strane.

Priemer: 305mm/12 ".

Výkon: 70 W RMS.

Menovitý odpor: 16 ohmov.

Citlivosť: 98 dB.

Frekvenčný rozsah: 70-5,000 Hz.

Zvuk priemer kotúča: 44,5 mm/1,75 ".

Košík: Lisovanej Ocele.

Typ magnetu: keramické.

Magnet hmotnosť: 88 kg

Cievka: okrúhle medené.

Rezonancie frekvencia: 75Hz.

Konštantný prúd odpor re: 12,9 Ohm.

Inštalácia údajov:

Celkový priemer: 309mm.

Celková Hĺbka: 123mm.

Rez priemer: 283mm.

Počet inštalácia zásuviek: 8.

Hmotnosť: 3,3 kg.

Priatelia, ak potrebujete jedinečnú špecifikácia, môžete použiť vyhľadávanie v obchode pošlite nám otázku.Určite sa prijať a nájsť ten správny produkt!

Dodanie tovaru je uskutočnené spoločnosťou sdek alebo mail ruskej Federácie.

Ako pravidlo, malé-veľké tovaru (príslušenstvo) sa doručujú poštou, veľké veľkosti (nástroje a vybavenie) sú dodávané SDEC.

S cieľom znížiť náklady na dopravu, používať kupóny o našom obchode =)))

Pozor!!!Ak vaša lokalita nemá miesto vydania SDEC, sme sa ponúknuť dodanie do najbližšieho bodu, alebo si môžete objednať v komentári objednávky dodanie "dverí".V tomto prípade, že dodávka bude platiť vám navyše po prijatí zásielky.

O obchode "muzsale"

Ponúkame na predaj tovaru z oficiálnych zástupcov svetových značiek na území ruskej Federácie.Pracovali sme na trhu pre hudobné nástroje a hudobné vybavenie od roku 2009. Trvalé sponzorov všetkých-ruský a medzinárodných súťažiach, kultúrnych a vzdelávacích projektov.

Naše skúsenosti vám umožňuje poskytnúť vám najzaujímavejšie tovaru z obrovskej škály.Na všetok tovar sa záruka z oficiálnych dodávateľov.

Všetok tovar je poistený.To je obrovské plus v spolupráci s nami.Vyžiadať na našej stránke.Naučíte sa najprv o nový tovar a dobré zľavy prvý.

Šťastný nakupovanie!!!

S Pozdravom, tím MuzSale

Názov Značky CELESTION

Súvisiace produkty