MSLAM zväčšenie Prsníkov Krém, Rozšírenie Podporu Plnej Pružnosť Rast Prsia Výťah Spevňujúce Masáže Do Veľkosti Poprsia Starostlivosť o Telo

€8.69

-59%

€21.72

Nový produkt

1 položky

Štítky: hip výťah, prsia krém, body coconut, prsia olej, rýchle zväčšenie prsníkov krém, krém slim, laikou slimák, väčšie prsia, poprsie olej, veľké zväčšenie pŕs.

MSLAM zväčšenie Prsníkov Krém, Rozšírenie Podporu Plnej Pružnosť Rast Prsia Výťah Spevňujúce Masáže Up Veľkosť Bust Care telový Krém

▶ MSLAM ZVÄČŠENIE PRSNÍKOV KRÉM * Vytvoriť čo Najviac Prírodné Prsia * Špecifikácie: e 60 g/2.11 fl.oz * Účinky: Rastliny prsia podstate, výživný hrudníka pokožky, ktoré majú afinitu k prsníkov, kože, účinne utiahnite prsia častí kože, hrudníka plnosť, pevnosť, skrášliť zlé hrudníka, obnoviť pôvabné krivky, jemné pružnosť.

MSLAM zväčšenie PRSNÍKOV KRÉM, 60 g

[ lngredients ] : Glycerín, Minerálny olej, Cetyl stearyl alcohol, Polytwo metyl siloxanový, Kokos (KOKOSOVÉ NUCIFERA) olej, Poly twomethyl siloxanový, Poly dve metyl siloxanol, Glycerol stearát,PEG-100 stearát, Polysorbitol ester-60, Ruža(ROSA RUGOSA)kvet vody, Alantoín, EDTA dve sodík, Bis (QiangJiaji)imidazolidin močoviny. [ Typy pleti ] : Tento produkt je vhodný pre dospelých žien over18 rokov. [ Trvanlivosť ] : 3 roky

Má váš hrudník znižovať vašu krásu?

Suché a ploché Dysplasina Popôrodná ovisnuté Deformationg rozšírenie

Vlastnosti produktu

--1. Ponuky Hydratujú pokožku --2. Mohutnej pomôcť zlepšiť --3. Plná elasticita

-KRÁSA KRIVKY

▶ Výber rastlinných zložiek pomáha stimulovať sekundárny rozvoj prsia, takže prsia plnšie a atraktívne. --1. Kokos obsahuje veľké množstvo rastlinných bielkovín a 17 druhov aminokyselín: vyžaduje ľudské telo a zinku, icalcium, železo a iné stopové prvky.Vitamín E v ňom obsiahnuté môžu udržať žien mladistvú vitalitu.Bohaté na zinok podporujú prsníka žien rozvoja, a horčíka môže zlepšiť pleť systém cirkulácie, riboflavín fosfolipidov je pokročilý paliva na zvýšenie hrudníka kolmosti. --2. Kolagénu, podporuje telo krivka a odráža materiál nadácie skriňového hrudníka.lt môže zvýšiť pružnosť hrudníka a je nevyhnutné živiny pre' prsia rozšírenie a udržanie pružnosti.Úloha kolagénu v posilnení ich prsníka nie je obmedzená, k zvýšeniu objemu prsníkov.lt je viac dôležité.Ich funkciou je výťah ovisnuté prsia a parafínový prsia, tak, že prsia sú pevne umiestnené na pokožke znova, a mladistvý vzhľad prsia môžu byť rozšírené. --3. Rose podstate je bohaté na minerály a vitamíny, ktoré podporujú prsia vyhnať prebytok toxínov, aby prsia zdravšie, aby prsia pokožku pružnou, udržiavať normálnu prsia tvar, a vyhnúť prsia ovisnuté.

Aby ste silný a sebaistý

--1. Udržať vaše hrudníka pevné a ovisnuté, aby sa vaše hrudníka mladých --2. Podporovať šírenie prsia bunky, adipocytes a tkanivo buniek, a zmeniť bez prekážok štátu prsia bunky. --3. Dodanie výživy a vlhkosti pre zväčšenie kože, zlepšenie nerovnomerné pokožky tón, aby koža vlhká, jemná a hladká.

1+1>2

--1. Obsahujú viac druhov bylinných extraktov, ktoré môžu podporovať prsia bunky, zlepšujú suché a ploché prsia pre ženy. --2. Obsahujú viac druhov bylinných extraktov, ktoré môžu podporovať prsia bunky, zlepšujú suché a ploché prsia pre ženy. --3. Dodanie výživy a vlhkosti pre zväčšenie kože, zlepšenie nerovnomerný tón pleti, aby koža vlhká, jemná a hladká.

POROVNANIE ÚČINKY

SPÔSOB UŽÍVANIA

--1. Prijať primerané množstvo tohto produktu a votrite ho v dlani; --2. Jemne vmasírujte v kruhovom pohybe pozdĺž hrudníka stlačte dole na krku; --3. Podržte váš hrudník vo vašich rukách a zatlačte ho nahor mierne; --4. Položte ruky na hrudnej kosti a masírovať smerom k podpazuší.

Funkcia Utiahnite Prsia, Hruď Plnosť, Pevnosť
Názov Produktu MSLAM zväčšenie Prsníkov Krém
Certifikácia GZZZ
Vhodné pre Rôzne Typy Pleti, Pre Každodennú Starostlivosť O Poprsie
Účinok Skrášliť Zlé Hrudníka, Podporovať Rast Prsia
NET WT 60 g
Krajina/Región Výroby Čína
Pôvod DE(Pôvodu)
Dátum vypršania platnosti Tri Roky, Jemná Pružnosť
Počet Kusov Jedna Jednotka
Názov Značky LAIKOU
Zložka Kokosový Olej, Ruže Kvet Vody, atď.
Číslo Certifikátu 2019017648
Pohlavie Žena
Použitie Telo
Položka Druh Účinné Zväčšenie Prsníkov Krém, Prsia Starostlivosť
Vôňa Ľahká Vôňa
Číslo Modelu MSST002
Použitie pre Dysplasina, Popôrodná Ovisnuté, Deformationg, Suchý, Rovný
Kontrole Kvality Kvalifikovaný, Bezpečné a Účinné

Súvisiace produkty