Nos depilačný Vosk Zastrihávač Chĺpkov v Nose a Vosk Bean Vlasy, Set-lip Vosk na Ošetrenie Vlasov Nos Nástroj Čistenie Odstránenie Chĺpkov

€0.70

-46%

€1.31

Nový produkt

1 položky

Štítky: Nos hore, koniec zastrihávač, daraz zastrihávač, nos zastrihávač ženy, klip nos, motocykel nos, vlasy nos zastrihávač, hiar zastrihávač, pre nos zastrihávač, hyundai i30 tlaku v pneumatikách, senzor.

Funkcia:

Vezmite prosím na vedomie: ostatné doplnky nie sú v cene.

100% nová kvalita

Farba: náhodný farba

Špecifikácia: 25g, 50g

Použiteľné diely:

Vhodné na telo na vlasy, ruky, nohy, podpazušie, hruď a chrbát, bikiny, tvár, pery

Produkt zloženie a vlastnosti:

Prírodné ingrediencie ako sú prírodné borovicové živice, kokosový olej a rastlinné silice sa použijú bez problémov na pleti.Po 10 sekundách rýchle chladenie, je ľahko trhať a nechajte žiadne rezíduá.Je jemný a non-dráždi, šetrné k životnému prostrediu a priateľské k pokožke, a odstránenie chĺpkov je dôkladnejšie.Non-dráždi surovín, nie je potrebné pre odstránenie chĺpkov papier, po tavenie vosku môže plne fit pokožky, odstránenie chĺpkov je dôkladnejšie, žiadne rezíduá, č čierne bodky, rast vlasov je pomalý a tenšie.

Pokyny:

Prijať primerané množstvo vosku fazuľa do vosku topenia stroj topiť, a potom naneste vosk stick uplatňovať primerané množstvo: naneste vosk rovnomerne v smere rastu vlasov, minimálne 1,5 mm hrubý, keď je to suché a tvrdé, rýchlo trhať to proti smeru rastu vlasov Odstrániť vosk film.

Poznámky:

1. Ručné meranie tolerancie je 2-5g.Prosím, nevadí, že vaše výmenu.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.ďakujem vám veľmi pekne!

3. SKU farba je farba produktu

Package Zahrnuté:

25g/50g *taška depiláciu voskom

ahoj, chlapci, ďakujem vám za návštevu mojej obchodu.Môžete skontaktovať s nami a získajte viac podrobností tovaru .Ak potrebujete viac tejto položky ,môžete nás kontaktovať.poskytneme vám naše najlepšie ceny.Nechajte vašu správu!

Commodity Quality Certification UL
Položka Druh Nos & Ucho Zastrihávač
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty