Pánske Kožené Bežné Tenisky Pohodlné Obloženie Moderné High-end Tenisky Obľúbené členkové Topánky Veľké 39-44

€25.35

-47%

€48.74

Nový produkt

1 položky

Štítky: vintage prsteň muži móda, yahama xmax zrkadlo skrutka, yage baterka čelo, yaesu walkie talkie prípade, nákupy detí šaty, yahao vákuová potravín fóliou, yagenz ženy výkopu slim, shopkins sezóna 4 ceny, smart hodinky i9 protector.

Veľkosť Tipy:

-Veľkosť v obuv je Čínsky veľkosti; naše nás veľkosť nie je štandardné nám veľkosti; -Musíte si vybrať veľkosť podľa dĺžky nôh.S cieľom vybrať správnu veľkosť, prosím, merať nohu dĺžky pred nákupom topánky, vďaka Farba: ako na fotke (môže byť mierne farebný rozdiel podľa vášho nastavenia monitora) napríklad, ak vaša noha dĺžka je 265 mm a EÚ veľkosti 43, mali by ste si vybrať NÁS, veľkosť 9.5. Ak si nie ste istí o veľkosti, môžete na nás Obrátiť!Topánka veľkosti grafu

Dôležité Upozornenie:

Dĺžka nohy nie je dĺžka stielky.Dĺžka nohy sa nezhoduje dĺžka podrážky.Dĺžka Nôh

Dôležité informácie o zákazníkovi

Uistite sa, že topánky nie sú deformované alebo poškodené, keď vyžmýkať všetky naše topánky budú zabalené v jednom nafukovacie taška nahradiť "shoe box", ak si napriek tomu chcete okno, prosím, zanechajte nám správy.

Kupujúci a vyžaduje

Platba v Súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, Qiwi, Western Union, Maestro Debet, WebMoney a bankový prevod.Ak máte akékoľvek problémy platiť svoje faktúry, prosím, kontaktujte nás prvý.

Zásielky

Budeme loď vašej objednávky do 3 pracovných dní po prijatí platby potvrdenie od Tapetujem.sk.Ak sa rozhodnete zdarma kuriérskou službou, budeme vyberať najlepšie kuriérska spoločnosť v závislosti od krajiny, ak ste zaplatili na dobierku, budeme sledovať váš výber kuriérskou službou pre dodanie.

Vrátenie a vrátenie:

1. Ak nie ste spokojní s našimi tovar, môžete výmenu tovaru, alebo požiadať o vrátenie peňazí, ale kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie náklady na dopravu. 2. Ak chcete vymeniť chybné položky odoslané, môžete to urobiť tak, ako sa uvádza (Krok 1), pošlite nám e-mail v lehote 7 pracovných dní, alebo nás kontaktujte sales manager (Krok 2) a pošlite nám fotografie, o problémoch tovaru (Krok 3) vrátiť nám tovar s sledovacie číslo potom by sme vám vrátime všetky peniaze, vrátane nákladov na návrat.

Spätná väzba

1. ak ste spokojní s našimi tovar, prosím, nám dať 5 hviezd na všetky predávajúceho podrobnosti hodnotenia a pozitívnej spätnej väzby; Za našich starých zákazníkov, poskytneme 5% zľavu pri ďalšej objednávke. 2. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, zanechajte nám zlé spätnú väzbu priamo (vaše zlé spätnú väzbu, bude to bolieť nás výrazne), prosím napíšte nám.Vaše obavy, budeme samozrejme vám uspokojivé riešenie, a aby ste 100% spokojní.

Položka Druh ležérne topánky
Sezóna Jarné/Jesenné
Číslo Modelu j919
Vrchný Materiál Konope
Stielka Materiál EVA
Topánky Typ Základné
Oddelenie Meno Dospelý
Funkcia Anti-Zápach
Vzor Typ Pevné
Materiál Podrážka Gumené
Obkladový Materiál Plátno
Názov Značky NoEnName_Null
Uzavretie Typ Krajky-Up
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť

Súvisiace produkty