15 cm / 20 cm Kruh Svetla s Objímkou LED Svetlo, Krúžok na Čítanie make-up Live Streaming Photo Studio Selfie Krúžok Svetlo pre Počítač, Telefón

€15.41

-33%

€23.00

Nový produkt

1 položky

Štítky: led svetlo pre speedo, fotoaparát live stream, led svetlo pre cbr900rr, pre stream, i45 svetlo, žiarovka led, video, svietidlo pre make-up led krúžkom, led svetlo pre videokamera, yamaha r1m svetlo, lampa led krúžkom.

15 cm / 20 cm Kruh Svetla s Objímkou LED Svetlo, Krúžok na Čítanie make-up Live Streaming Photo Studio Selfie Krúžok Svetlo pre Počítač, Telefón

Funkcie:

- Kruhové dizajn dáva jedinečný svetelný efekt a robí ľudí atraktívnejšie a krásne.

- Inovované SMD LED dizajn prináša mäkšie svetlo, je vaše fotografie bližšie k prírode, navrhnutý s super technológie vysoký prenos svetla s nízkou straty výkonu.

- Má tri svetelné režimy: biela, teplá žltá a teplá biela.Každý osvetlenie režim má 10 nastaviteľný jas možnosti ľahko ovládať napájací kábel, spínač alebo spínač na vaše obľúbené osvetlenie režime.Tento prsteň svetla robí každú požadovanú fotografiu a video profesionálnejší vzhľad.

- Toto svietidlo nesie robustný jar klip, ktoré môžu byť použité pre počítač live vysielanie, fotografovanie, a denného osvetlenia.Na jar klip môžu byť umiestnené voľne, ľahko sa prenáša a ďalšie voliteľné vyplniť svetla.

Špecifikácie:

Svetelný Režim: Biely, Biela Teplá, Teplé

Svetlo Rozsah: úroveň-1 na úrovni-10

Napájanie: USB dodanie

Veľkosť produktu: 23 * 16 * 3 cm

Hmotnosť: 400g

Drôt Dĺžka: 185 cm

Balenie Obsahuje:

1 x USB Selfie Vyplniť Svetla Krúžok(navrhnutý s usb kábel a klip)

Veľkosť 8 Inch Ring Light
Nabíjanie USB nabíjačky
Svetelné režimy biele svetlo, teplé, ľahké, mäkké svetlo
Názov Značky YPLZ
Farebná Teplota Od 2900 K 6700 K
Package Áno
Zdroj Svetla Vysoko kvalitné LED
LED vyplniť svetla Selfie lampa s Mount
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl led svetlo krúžok

Súvisiace produkty