Čistý Prírodný Aloe Zmeniť Farbu rúžu Vody lesk na pery Dlhotrvajúci Moistourizing Pery Kozmetické PY2

€0.51

-36%

€0.80

Nový produkt

1 položky

Štítky: balzam labial, 10 lesk na pery, bioaqua rúž, lesk, miss rose 14, vlastné pery, ovocie pier, eyeshadow lesk na pery, prírubové mlieko, ffleur pery lesk.

Ak sa vám páči táto položka,prosím, pridajte ho do svojho "Zoznamu Želaní" ,Ak sa vám páči náš obchod,prosím, pridajte ho do svojho "Uložiť Zoznam";

Môžeme poskytnúť veľké, aby veľké zľavy, Akúkoľvek Otázku, prosím, kontaktujte ma slobodne.budem odpovedať vám čo najskôr,ďakujeme!!

Ženy Kozmetické Make-Up Prírodné Aloe Moisturizing Zmena Rúž Nepremokavé Rúž, Farba Zelená Farba

100% zbrusu nový a Vysoko kvalitné Prenosné veľkosť, ľahko sa prenáša.Vhodný pre profesionálne použitie, Party , Krčmy, Baru alebo domáce použitie.Špecifiká: Typ: Rúž, Lesk Na Pery Krásu, Kozmetické Farby, K Dispozícii: Zelená Príležitostiach:Strana /Stretnutie/Dovolenka Funkcie: Dlhá Životnosť/Hydratujú Package Zahrnuté: 1 Ks Rúž Poznámka: 1.Vzhľadom k svetelný efekt a počítač farba, skutočných farieb sa môže mierne líšiť od obrázka . 2.Rúž ľahko zlomiť v tranzite.Hoci sme svedomito vykonať shockproof a ochranné opatrenia sú stále schopní vyhnúť hrbole a chaos na jeseň.ak vedúci vložiť, prestávku, alebo spadne zo základne, môžete vybavené lip štetcom alebo zadnej paluby naďalej byť použité priamo.Vďaka!!

Číslo Certifikátu krása
NET WT Ako Ukazuje Obr
Číslo Modelu rúž vody
Veľkosť Full Size
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia GZBJZ
Názov Značky MISS ROSE
Množstvo 1
Výhody Iné
Zložka Bezpečnejšie
Krajina/Región Výroby Čína
Druh Lesk Na Pery

Súvisiace produkty