Spodná bielizeň, podprsenky box Domov ponožky box skladovacie koše kravata ponožky organizátor Kravaty Šortky Podprsenka Delič Zásuvky Viečkom Skriňa Organizátor

€2.19

-18%

€2.70

Nový produkt

1 položky

Štítky: batoľatá skriňa organizátor, skriňa skriňa organizátor, novorodenca skriňa organizátor, nylon skriňa organizátor, domov skriňa organizátor, drez skriňa organizátor, stohovateľné skriňa organizátor, kompaktná skriňa organizátor, organizátor oblečenie v skrini, zásuvky v skrini organizátor.

Spodná bielizeň, podprsenky box Domov ponožky box skladovacie koše kravata ponožky organizátor Kravaty Šortky Podprsenka Delič Zásuvky Viečkom Skriňa Organizátor

Funkcie:

*Čalúnené ušetriť miesto.

*Ideálnou voľbou na Ponožky, Rukavice, Nohavice, Viazanky a iné drobné predmety.

*Vyrobené z netkanej textílie, je mäkké a ľahké, ale trvalý.

*Rozmer: 31.5x22.5 × 10e.5cm

Package Zahrnuté:

1 x Úložný Box (12 Mriežky)

Poznámka: Vzhľadom k svetelný efekt a počítač farba, skutočných farieb možno mierne líšiť od obrázka, vďaka za pochopenie!

Služba 1. Vaša spokojnosť je Naším cieľom. 2. Sme odhodlaní poskytnúť našim zákazníkom najbezpečnejší a najjednoduchší nákupné skúsenosti. 3. Ponúkame vám najnovšie vzory s širokú škálu štýlov a farieb pre všetky vaše potreby.

Zásielku Budeme expedovať produktov do 7 pracovných dní odo systém potvrdí svoju platbu. 1. Čína Príspevok Air Mail: 10-60 dní v normálnom stave ( obsadené sezóny,zlé počasie bude viesť k oneskoreniu) 2. Ponúkame Express, ale zákazník by mal platiť pre taxs v Colnom,ako DHL,ePacket,e-EMS, (Ak nie je daňový problém,prosím, spolupracovať s vlastnými,budeme nízko hodnota balík aviod ju znížiť to na vás) návrat politiky: 1. Kontaktujte nás a pošlite nám fotografie, ak existuje akékoľvek problémy, ponúkame 100% spokojnosť na váš nákup 2. Ak nie ste spokojní položky, môžete ju poslať naspäť a musíte zaplatiť poštovné na vrátenie 3. Diffrences v farba môže byť spôsobené rôznych dôvodov, ako napríklad farbu odraz v rôznych monitory, osvetlenie, pozadie a ect.ohlasy:

Prosím, nenechávaj nás negatívne ohlasy, ak nie ste spokojní s našimi výrobkami alebo služby,

prosím, kontaktujte nás na riešenie problémov po prvé, sme sa vyriešiť problém a dať si spokojný riešenie ,

Díky moc!!

Použitie Drobnosti
Skladovanie Podprsenka, spodná bielizeň, ponožky, uteráky
Množstvo 1pcs
Materiál Netkanej Textílie
Veľkosť 31.5x22.5x10.5cm
Farba červená/modrá
Druh Skladovanie organizátor, storgae box Skladovacie Boxy & Zberných nádob
Produkt Oblečenie Organizátor
Tvar Obdĺžnik

Súvisiace produkty