Vintage Tenký, Minimalistický Predné RFID Blokovanie Kožené Peňaženky Tenké Kabelku

€2.35

-43%

€4.19

Nový produkt

1 položky

Štítky: šekové knižky peňaženky, muži rfid peňaženky, kľúč držiteľa kožené porsche, karta kreditná držiteľ, zámok peňaženky, renault peňaženky, zavesiť peňaženky, yoshida, zrastov peňaženky, držiteľa karty rfid.

Popis:

Vyrobené z prvotriednej PU kože, odolné a mäkké na dotyk.

4.7 palcový v dĺžke, 3.3 palcové širokouhlé, hrúbka je asi 0,2 palca.

Tento RFID blokovanie minimalistický peňaženka je extra tenký, ľahký a dokonale prenosný, ktoré vyhovovali pre ženy aj mužov.

Existuje veľa priestor pre organizovanie vašich kariet a ďalšie, 4 sloty pre organizovanie kreditné karty, bankové karty, karty; 1 jasné okno otvoru s prstami glide pre ID, práca odznak alebo jednotku licencie; 2 bočné vrecká pre podnikové karty, členské karty, atď.; a 1 prostredné vrecko na peňažné poukážky, vstupenky, príjmy, kupóny a pod.

Tým, že blokuje signály Near Field Communication (NFC) a rádiofrekvenčná Identifikácia (RFID), na ochranu údajov informácie uvedené v karte zo čítať a kopírovať.Avšak, ak sa transakcia terminálu alebo karta sám bol hacknut, túto ochranu nemožno zaručiť.Ktoré sa vzťahujú na úverové karty, debetné karty, karty, licencie, atď.

Balenie Obsahuje:

1 Kus Slim RFID Blokovanie Kožené Peňaženky

Poznámka:

1. Prosím, aby mierne farebný rozdiel medzi skutočnou položky a obrázky z dôvodu rozdielu medzi monitory.

2. Prosím, aby malá chyba merania.

Dúfam, že pre vaše milé pochopenie a prajem pekný nakupovanie deň!

Použitie Vizitku
Pohlavie Unisex
Hlavný Materiál PU
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty